Showing: 1 - 7 of 7 Articles

Semburan Deodorant dan Wangian Badan Untuk Lelaki

Assalamualaikum w.b.t Mencari ‘Daddy Baru’? | Setiap wanita mahupun lelaki pasti ada sifat untuk hidup berpasangan. Samada kita jumpa pasangan yang serasi mahupun seseorang yang membuatkan kita belajar erti kehidupan sebenar. Agaknya apa ciri-ciri pasangan idaman korang? yang bergaya, yang beriman atau kedua-duanya? Apa pun bagi Mamayanie, mencari pasangan biarlah ianya menerima kita seadanya dan …

Himalaya® Botanique Herbal Healthcare

Assalamualaikum w.b.t Wajah Bersih Berseri | Jenuh nak pulihkan wajah bila dah naik pelbagai alah waktu mengandung. Antara alah yang kebanyakkan ibu mengandung dapat adalah naik jerawat dekat muka. Tapi bukan semua yang dapat alah macam ni, Mamayanie dapat alah naik jerawat bila usia kandungan dah nak masuk 3 bulan macam tu. Ada sesetangah orang …

Sihat Dengan Sista Stardust Fib’re Rose

Assalamualaikum w.b.t Turun Berat Badan Secara Botani Semulajadi | Mrsyanie pernah kongsikan dengan korang cara untuk mengurangkan berat badan secara sihat kan? Ha mesti ramai yang agak terkedu dengan menu harian yang Mrsyanie amalkan, yup Mrsyanie nak amalkan pun memang berat dan sukar jika tiada tekad yang tinggi. Tapi korang jangan risau, Mrsyanie diperkenalkan dengan …

Menang 4D3N Ke Manchester United Kingdom Bersama DASHING

Assalamualaikum w.b.t Menang Tiket Bola VIP Manchester United Kingdom| Mrsyanie nak kongsikan berita gembira buat peminat bola sepak Liga Perdana Inggeris terutamanya bagi peminat Manchester City Football Club (MCFC) dan Manchester United (MU) tau. Apa lagi yang dinantikan oleh peminat bola sepak bila dapat tonton secara live aksi bola sepak terutamanya jika ianya diadakan di …

Cara Meluruskan Rambut Dengan Mudah Di Rumah

Assalamualaikum w.b.t Lurus Rambut Seperti Di Salon | Lama Mrsyanie tak pergi salon untuk manjakan rambut yelah sekarang semua harga dah mahal. Tambahan pula harga minyak naik seiring dengan harga perkhidmatan, kalau boleh semua Mrsyanie nak jimat tau. Tapi bila tengok rambut rasa macam nak buat rambut lurus jew, bila rambut asyik disanggul ini jadi …

Dashing Elite Shampoo Produk Penjagaan Rambut Lelaki

Assalammualaikum w.b.t Rambut Juga Mahkota Lelaki | Bukan wanita je yang perlu menitikberat tentang kecantikkan dan kebersihan rambut. Lelaaki juga perlu kerana ianya merupakan mahkota lelaki dan merupakan data penarik tau. Yelah kalau rambut kusut masai, penuh kelemumur dan rambut kerap gugur yang kurang sihat mana lah wanita nak dekat apatah lagi tergoda. Lainlah kalau …

Semburan Wangian Suami Memikat Isteri!

Assalammualaikum w.b.t Wangian Suami Memikat | Bila Mrlaling dapat produk baru senyum dia sampai ke telinga tau. Mrsyanie ni excited lah buka bungkusan poslaju ingatkan kita punya, sekali untuk dia. Nasib baik produk terbaru dari ROMANO, sejuk hati Mrsyanie tengok. Korang tahu jelah produk Romano ini terkenal dengan wangian sejati lelaki urban tau. Mrsyanie suka …