Showing: 1 - 8 of 9 Articles

Pakej Family Day Termurah di Agrofarmstay Melaka

Assalamualaikum w.b.t MEGA BONANZA 2018 Agrofarmstay Melaka kembali lagi! | Agrofarmstay Melaka tahun ini sekali lagi mengadakan Mega Bonanza yang sangat menjimatkan pelanggan mereka. Berita baik untuk yang ingin mengadakan Hari Keluarga atau Family Day sesama ahli keluarga atau syarikat tempat kerja, atau pun reunion bersama rakan-rakan. Jimat sekurang-kurangnya RM1,000. WOW. Penjimatan bermula dari RM1,000 sehinggan RM3,900. …

Melawan Fobia Gayat di Sky Tower Melaka

Assalamualaikum w.b.t Menguji Gayat Seseorang | Adakah korang seorang yang berani tanpa ada sebarang rasa gayat? Ha Mrsyanie awal bulan baru-baru ini bercuti bersama keluarga mertua ke Melaka. Terasa lama tak berjalan-jalan, memang rasa macam bertapa di rumah je. hihi Salah satu lokasi menarik yang menjadi tumpuan kami adalah The Shore Sky Tower Melaka kerana ianya menjadi …

[Hotel Review] Resort Agrofarmstay @ Skill-Tech Melaka

Assalammualaikum w.b.t   Resort Agrofarmstay @ Skill-Tech |  Permulaan tahun 2016 bersama dengan Kelab Blogger Ben Ashaari dalam satu Bengkel Fotografi KBBA. Bengkel Fotografi KBBA berlangsung di Resort Agrofarmstay @ Skill-Tech, Melaka.

Safari Wonderland A’Famosa Resort

Assalammualaikum w.b.t Day 2: A’Famosa Resort | Safari Wonderland | Percutian kali ini hanya 2 hari 1 malam tetapi penuh dan padat dengan pelbagai aktiviti menarik. Untung sangat dalam 2 hari Mrsyanie dapat jalankan pelbagai aktiviti. Hari pertama dapat bermandi manda di Water Thema Park, malam pula bercowboy di Old West Theme Park dan hari ke dua, …

Cowboy Town Dikala Malam Hari

Assalammualaikum w.b.t Cowboy Town Dikala Malam Hari | Tak sah kalu datang A’famosa Resort tak pergi ke Old West Theme Park atau dikenali sebgai Cowboy Town. Hanya di A’famosa Resort boleh merasai suasana cowboy di waktu malam tau. Masih lagi dalam kawasan A’famosa Resort. Siapa yang menginap di A’famosa Resort rugi lah kalau tak datang ke …

Water Theme Park Afamosa Resort Melaka

Assalammualaikum w.b.t Water Theme Park Afamosa Resort Melaka |  Cuti sekolah dah nak dekat, apa agaknya planning mak-mak dan ayah-ayah nak bawa anak-anak bercuti ye? Ha mai Mrsyanie bagi cadangan yang super best untuk satu keluarga beriadah dan bercuti. Water Theme Park Afamosa Resort Melaka menjadi pilihan ramai !! Water Theme Park Afamosa Resort Melaka Wah …

[Hotel Review] Mencari Ketenangan di Afamosa Resort Melaka

Assalammualaikum w.b.t Mencari Ketenangan di Afamosa Resort Melaka | Cuti sekolah dah nak dekat ni, ke mana nak bawa keluarga bercuti? Korang tak yah pikir banyak sebab Mrsyanie dah merasainya dan lengkap dalam satu kawasan untuk pelbagai aktiviti bersama keluarga. Dekat mana? Tak jauh pun kita ke Selatan  jew iaitu Afamosa Rseort Melaka.