Assalamualaikum w.b.t

Menang Tiket Bola VIP Manchester United Kingdom| Mrsyanie nak kongsikan berita gembira buat peminat bola sepak Liga Perdana Inggeris terutamanya bagi peminat Manchester City Football Club (MCFC) dan Manchester United (MU) tau. Apa lagi yang dinantikan oleh peminat bola sepak bila dapat tonton secara live aksi bola sepak terutamanya jika ianya diadakan di Etihad Stadium. Khas untuk korang peminat bola sepak Liga Perdana Inggeris, yang pastinya tak perlu keluarkan bajet yang mahal untuk beli tiket kapalterbang dan tiket bola. Semua diberikan secara percuma selama 4 hari 3 malam lagi. Siapa tak nak tengok perlawanan bola secara live di depan mata kan tambahan ditaja sepenuhnya?

Beli Dan Menang Dashing Let's Go Manchester Contest
Beli Dan Menang Dashing Let’s Go Manchester Contest

Beli dan Menang Dashing Let’s Go Manchester Contest

Tanya lah siapa pun yang minat bola sepak terutamanya Liga Perdana Inggeris jika diberi peluang untuk tengok sendiri perlawanan bola sepak mesti tak ada siapa yang mampu menolaknya kan. Kalau korang nak tahu Dashing telah menganjurkan contest ini 3tahun berturut-turut ye. Memang inilah peluang korang sambil tonton live perlawanan bola sepak kelab kegemaran korang, sambil melancong secara percuma.

Dashing bukan sahaja berikan korang peluang untuk menonton perlawanan secara live di stadium Etihad malah korang akan diberikan tempat duduk VIP sewaktu perlawanan antara 2 kelab popular ini. Korang juga akan dibawa melawat ke Muzium dan Stadium Bola sepak Antarabangsa seperti Old Trafford, Etihad dan Anfield. Selain itu, korang berpeluang berinteraksi dengan pemain lagenda Manchester City Football Club (MCFC) tau. Untungnya siapa yang bertuah ini, bukan susah pun nak sertai hanya beli dan menang Dashing Let’s Go Manchester Contest.

Ehh ada lagi lah korang juga berpeluang menyertai Tour Misteri Magical di mana mereka akan di bawa ke lokasi yang berkaitan dengan bandmuzik terkenal , The Beatles. Wah bestnya kalau lah Mrsyanie yang terpilih kan. Dashing bukan nak bawa seorang jew TAPI 6 orang pemenang ye! Fuh syok betul.

Produk Dashing
Produk Dashing

Beli, Whatsapp dan Menang!

Caranya mudah sangat untuk korang sertai:

  1. Beli mana-mana produk DASHING atau ELITE dalam satu resit tunggal
  2. Whatsapp gambar
  • penuh resit (pastikan jelas),
  • nama penuh seperti dalam NRIC atau Passport,
  • nombor NRIC atau passport, dan
  • nama outlet pembelian produk tersebut, dan
  • hantarkan ke +6016-9972373.

Mudah jew kan, korang tak perlu nak buat apa dah. Beli banyak-banyak dalam resit yang berbeza mana tahu korang berpeluang. Jika korang nakkan sesuatu pastikan buat bersungguh-sungguh, insya-Allah rezeki tak pernah salah alamat tau. hihi Tapi pastikan korang sertau sebelum tarikh tamat ye. Tarikh tamat contest ini adalah sehingga 31 Januari 2018.

 

Untuk maklumat lanjut:

Website : www.dashing.com.my

Facebook : Dashing.My

No tel : 03 8023 8311

 

Till Next Entry ye!!!

***Klik Untuk Kecantikan Lelaki

You may also like

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *