Semburan Deodorant dan Wangian Badan Untuk Lelaki

Assalamualaikum w.b.t

Mencari ‘Daddy Baru’? | Setiap wanita mahupun lelaki pasti ada sifat untuk hidup berpasangan. Samada kita jumpa pasangan yang serasi mahupun seseorang yang membuatkan kita belajar erti kehidupan sebenar. Agaknya apa ciri-ciri pasangan idaman korang? yang bergaya, yang beriman atau kedua-duanya? Apa pun bagi Mamayanie, mencari pasangan biarlah ianya menerima kita seadanya dan paling penting dapat membawa kita mendapat keredhaan Allah SWT dan memberikan kebahagian dunia dan akhirat kelak. Nak tahu ciri-ciri bakal ‘daddy baru’?

Korang jangan lah terkejut sangat, Mamayanie belum masanya lagi untuk mencari ‘daddy baru Babyfh’ haha.. Mamayanie sebenarnya tertarik dengan haruman lelaki dari Dashing, dan ianya haruman kegemaran Mamayanie untuk lelaki tau. Ha bakal ‘daddy baru’ please pakai perfume Dashing ye haha.. Kiranya kalau lelaki itu pakai wangian Dashing, fuh bau macho tau. hihi.. Serius Mamayanie memang suka bau Dashing ni, buatkan Mamayanie tertarik tau. Rasanya kalau nak cari ‘daddy baru’ kena yang suka pakai perfume Dashing kot (ok gurau jew hihi).

1st Semburan Deodorant & Wangian Badan Untuk Lelaki

Semburan deodorant dan wangian badan untuk lelaki

Menariknya semburan deodorant dan wangian badan untuk lelaki Dashing ini akan membuatkan seseorang lelaki itu memulakan hari dengan wangian yang hebat dan sentiasa segar sepanjang hari serta ianya penting bagi setiap lelaki agar dapat mengharungi cabaran dan aktiviti harian dengan penuh yakin.

Oleh itu, menggunakan minyak wangi badan supaya berbau harum dan deodoran agar kekal segar dan menghindar bau badan sudah menjadi satu kemestian buat seseorang lelaki. Menggunakan dua produk bagi memastikan mereka tampil berbau hebat dan segar sebenarnya amat mencabar!

See also  SWiPEL Membantu Menghalau Serangga dan Mempunyai 99.9% antibacteria

Mengapa? Adalah mustahil untuk mencari minyak wangi yang harumannya sepadan atau boleh digabung dengan haruman dari semburan deodoran yang bertujuan untuk mengatasi masalah bau badan sahaja.

Pilihan 2 Dalam 1 Lebih Jimat

Minyak wangi sememangnya lebih mahal, sebab itu sesetengah lelaki hanya menggunakan satu produk sahaja iaitu semburan deodoran untuk mencegah bau badan. Mereka tidak menggunakan minyak wangi untuk haruman hebat sebab kos minyak wangi yang lebih tinggi. Pastinya lebih bagus kalau mempunyai semuanya dalam satu! Jimat, ringkas, mudah, dan cepat.

Semburan deodorant dan wangian badan untuk lelaki

Sebagai peneraju dalam pasaran kelengkapan penjagaan diri lelaki. DASHING memahami sepenuhnya keperluan lelaki dan untuk memberikan penyelesaian muktamad, DASHING melancarkan Semburan Badan DEO + PERFUME! Semburan deodorant dan wangian badan untuk lelaki pertama dari DASHING, satu produk untuk tampil berbau hebat dan segar sepanjang hari.

DASHING DEO + PERFUME BODY SPRAY

Produk DASHING DEO + PERFUME BODY SPRAY yang baru dilancarkan ini menggabungkan kedua-dua manfaat deodoran dan minyak wangi dalam SATU botol. Dirumus dengan wangian DASHING Eau De Toilette, ia memberikan haruman maskulin tahan lama untuk memastikan jejaka berbau hebat sepanjang hari. Dengan agen anti-bau dan anti-bakteria, DEO + PERFUME baharu ini berkesan memberikan perlindungan 24 jam terhadap bau badan.

Semburan deodoran biasa hanya boleh bertahan dalam 2 ke 3 minggu, manakala DASHING DEO + PERFUME baharu ini berada dalam liga tersendiri. Formulanya adalah 100% deodoran. Ia amat menjimatkan dan dapat bertahan lama kerana satu botol boleh meyembur sehingga 880 semburan, oleh itu tahan sehingga 146 hari. Ini bermakna satu botol mampu bertahan sehingga 5 BULAN!

Kaum lelaki kini boleh menikmati semua manfaat DASHING DEO +PERFUME BODY SPRAY yang datang dalam pek bersaiz 120ml. Dengan reka bentuk ringkas dan menawan, pastinya mudah untuk di bawa kemana sahaja anda pergi

See also  Musim Durian Perak 2023 Datang Lagi
4 Variasi Haruman DASHING Deo + Perfume Body Spray:
  • HATTRICK – Jaringan kemenangan lelaki DASHING. Wangian Hattrick sememangnya memberikan semangat untuk terus mara ke jaringan gol. Hattrick terhasil dari percikan gabungan haruman unik epal dan kesegaran sitrus, bersulamkan nota bunga dan calitan amber.
Semburan deodorant dan wangian badan untuk lelaki
  • ULTIMATE KICK – Inilah wangian sebenar sang juara. Ultimate Kick menyerlahkan personaliti sofistikated dari dalam diri dan kehidupan seorang lelaki moden. Wangian Ultimate Kick menampilkan haruman musim panas dengan gabungan lemon, diperhebat dengan kesegaran buah pelaga dan diadun dengan nota asas dari vanilla dan musky.
Semburan deodorant dan wangian badan untuk lelaki
  • SPEED – Buat lelaki yang sentiasa bersedia untuk menghadapi cabaran dengan bauan segar dan bersemangat. Aroma klasik fougere dengan wangian kontemporari nota buah-buahan dan diperhebat dengan lapisan nota musky.
Semburan deodorant dan wangian badan untuk lelaki
  • HITMAN – Hitman direka khusus buat lelaki aktif dan sporty yang sentiasa bersedia ke mana sahaja. Di dahului dengan aroma kesegaran Citrus dan Ice Cucumber. Diikuti dengan nota Sichuan pepper dan Lavender berserta dengan Patchouli dan Gaiac Wood, menjadikan wangian daya tarikan yang semestinya meningkatkan keyakinan setiap lelaki aktif.

DASHING DEO + BODY SPRAY hadir dalam botol semburan pam bersaiz 120ml pada RMM12.20. Produk ini boleh didapati di seluruh negara termasuk pasaraya utama, pasaraya hyper serta platform belian atas talian.

Untuk maklumat lanjut:

DASHING Malaysia

Facebook DASHING : https://www.facebook.com/Dashing.MY/

Instagram : https://www.instagram.com/dashing_my/.

Till Next Entry ye!!!

yanieyusuf.com

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*