Showing: 1 - 5 of 5 Articles

KURSUS PEMBINAAN PASUKAN FSM 2014, Cinta Sayang Resort, Sg Petani

Assalammualaikum w.b,t Cinta Sayang Resort, Sg Petani, ada tak yang dah pergi? dah pi tu mai baca lagi..hihi kot uols pi untuk bercuti..ha ni kami pi sempena  KURSUS PEMBINAAN PASUKAN. Sambil bercuti hihi ­čÖé Cinta Sayang Resort terletak di Sungai Petani Kedah darul Aman. Tempat dan lokasi nya sangat menarik. yelah pada yang dok di area …

Anniversary ke3, Honeymoon Pulau Langkawi, Kedah Day 2 – sepetang di pantai

Assalammualaikum w.b.t Anniversary ke3, Honeymoon Pulau Langkawi, Kedah Day 2 – sepetang di pantai | Mrsyanie nak sambung sket je lagi percutian honeymoon kami.. Antara tempat yang korang kne lepaking petang-petang kat area airport..kat situ ada jual kepak ayam yang sedap dan coconut shake yang sangat sedap.. mrsyanie suka sangat dengan┬ácoconut shake. Kepak ayam bakar …

Anniversary ke3, Honeymoon Pulau Langkawi, Kedah Day 2- Island Hopping ( Fish Garden )

Assalammualaikum w.b.t Anniversary ke3, Honeymoon Pulau Langkawi, Kedah Day 2- Island Hopping ( Fish Garden ) | Seperti dalam entry yang lepas.. mrsyanie ada gtau pasal Island Hopping ada Fish Garden tu kan.. so dalam entry ni mrsyanie nak story sket dan kita tgk gambar lagi syok kan.. dok cter2 tapi xnmpak cam ne kan..Fish …

Anniversary ke3, Honeymoon Pulau Langkawi, Kedah Day 2- Island Hopping

Assalammualaikum w.b.t ┬á Anniversary ke3, Honeymoon Pulau Langkawi, Kedah Day 2- Island Hopping | wah lama nya tak updated storytrip ke Langkawi part 2.. maaf ye blogger sume.. agak sibuk sket sekarang sebab baru je lepas sukan kakitangan UPSI. itu mrsyanie story lain ye.. sekarang ni sambung balik trip 2 Langkawi..┬á ┬á Day 1st kami …

Anniversary ke3, Honeymoon Pulau Langkawi, Kedah Day 1

Assalammualaikum w.b.t Anniversary ke3, Honeymoon Pulau Langkawi, Kedah Day 1 | Moga anda semua yang mebaca blog mrsyanie sihat selalu insyAllah..ameen.. mrsyanie nak sharekan sket percutian mrsyanie ke Pulau Langkawi.. Mesti ramai dah tahukan Pulau Langkawi, Pulau bebas cukai..pulau coklat, pulau rokok murah..ohh noo.. yang itu tak mau ler ye..hihi walaupun mrlaling merokok.. mrsyanie benarkan …