Showing: 1 - 8 of 63 Articles

Order F&N Mudah Dengan Aplikasi F&N Life!

Assalammualaikum w.b.t! Beli F&N Secara On line di Aplikasi F&N Life | Dalam musim wabak yang makin meningkat baru-baru ini, semua pembelian barang kalau boleh memang Mamayanie guna on line je. Yelah tak perlu bersesak untuk keluar jumpa orang, malah sebenarnya lebih jimat tau buat pembelian secara on line. Tak perlu keluarkan modal minyak kereta, …

Carian Dalam Talian di Platform Shopee Meningkat Sebanyak 32% Sempena Perayaan Tahun Baharu Cina

Assalamualaikum w.b.t Platform Shopee Promosi Sempena Perayaan Tahun Baharu Cina | Antara banyak-banyak platform shopping online yang Mrsyanei selalu shopping adalah platform Shopee. Memang tak ketinggalan kalau nak cari sesuatu barang secara online wajib cari disini terlebih dahulu. Dulu memang takut nak shopping online tapi sekarang dah yakin dengan Shopee, bukan sahaja diorang jaga hak …

Bangkok Thailand Lokasi Shopping Terbesar

Assalammualaikum w.b.t Pusat Tumpuan Pelancongan Dunia | Thailand negara jiran yang dah 2-3 kali jugak Mrsyanie sampai seperti Krabi, Phuket dan Hatyai. Tapi belum cukup lagi ni sebab antara wishlist dalam diari travel Mrsyanie adalah percutian ke Pusat Bandar Thailand iaitu Bangkok. Ianya salah satu bandar yang pesat membangun dan diperkenalkan dengan lambang kemegahan pelancongan satu …

Kembali Persona Di Pagi Hari Raya

Assalammualaikum w.b.t Kini Lebih Awek Muda | Sekejap sahaja masa berlalu, sabtu ini dah nak mula puasa bagi tahun 2017. Tahun ini Mrsyanie Raya tanpa Abah disisi tapi Abah sentiasa ada didalam hati Mrsyanie. Tak tau lah bagaimana nak sambut raya nanti. Tapi yang pasti Mrsyanie kena redha dengan segala ketentuan. Jadi Mrsyanie tak mahu …

Mencari Travel Agensi Bajet?

Assalammualaikum w.b.t Mencari Waktu Percutian | Rasa lamanya tak travel, almaklumlah Mrsyanie sekarang tengah fokus perniagaan kecil-kecilan. Perniagaan apa? Jangan terkejut Mrsyanie sekarang jadi sales manager Le’sanda Sweet Foundation tau. Jadi tahun ni kita kumpul duit dulu ye untuk travel tahun depan. hihi Tudia planning jauh untuk tahun depan, tahun ni pun belum masuk separuh …

SAHI Cantik Dengan Khasiat Sarang Burung

Assalammualaikum w.b.t Sarang Burung Bagus Untuk Kecantikkan | Bila sebut sahaja Sarang Burung mesti teringat khasiatnya yang sangat sinonim dengan produk terbaik untuk kecantikkan. Bukan sahaja untuk dalaman malah ianya bagus untuk luaran. Ia juga yang selalu diamalkan oleh Kaum Cina tetapi sekarang ianya telah meluas tau, semua orang yang inginkan kecantikkan pasti akan mencari …

Herba Resdung Tok Aki Penawar Resdung Terbaik

Assalammualaikum w.b.t Penawar Resdung Terbaik | Resdung bukan merupakan satu penyakit yang baru, malah ianya penyakit yang sebenarnya membawa kepada bahaya jika tidak dirawat secara menyeluruh. Banyak kesan yang akan membuatkan kesihatan korang terganggu kerana resdung ni akan menggangu khususnya dibahagian kepala. Ada yang lagi kronik tau Mrsyanie dengar sehingga menyebabkan resdung kulat. Korang google …

Rahsia Kecantikan Kulit Wanita Korea

Assalammualaikum w.b.t Produk Korea Untuk Wanita Malaysia | Mrsyanie tak sabar rasanya nak ke Korea hujung bulan Januari tahun depan. Paling Mrsyanie tak sabar bila katanya Korea terkenal dengan produk kecantikan yang berteknologi tinggi, nak jugaklah tahu rahsia kecantikan kulit wanita Korea. Sampai nak ke Korea tau untuk cantik dan menawan hihi.. Alah Tak perlu …