Showing: 1 - 8 of 183 Articles

Kali Pertama Beraya ?

Assalammualaikum w.b.t Tanpa Abah Disisi |  Tahun 2017 membawa perubahan besar dalam sambutan suasana Hari Raya Aidilfitri bagi Mrsyanie dan keluarga. Banyak perancangan sewaktu arwah ada tau, tema baju raya pastu tahun ini juga kami dapat beraya semua adik-beradik sekali. Dan tahun ini jugak kami planning nak buat lemang sendiri tau. Semuanya kami buat walaupun …

Khamis 16 Mac 2017 Semakan Result SPM 2016

Assalammualaikum w.b.t Genap 2 Minggu Abah Pergi Buat Selamanya | Hari khamis adalah hari penuh bermakna buat Mrsyanie dan keluarga. Hrai khamis jugak hari terakhir kami dapat bercakap, memandang dan mengengam tangan Abah Mrsyanie. Dan hari ini pula hari bersejarah dalam hidup adik Mrsyanie yang bongsu untuk menerima keputusan SPM yang menjadi penentu sambung belajar …

Kalendar Kuda Tahun 2017 Termasuk Cuti Peristiwa

Assalammualaikum w.b.t Perancangan Tahun 2017 | Lagi 2 minggu akan masuk ke tahun baru, iaitu tahun 2017 yang akan membawa seribu satu perubahan. Dari segi ekonomi, pendidikan dan sebagainya. Bagi Mrsyanie penting adanya kalendar kuda tahun 2017 termasuk cuti peristiwa ni untuk merancang trip travel samada sesuai atau tidak apa yang telah didrafkan hihihi.. Antara …

Giveaway Garnier Cleansing Water by Naomie

Assalammualaikum w.b.t Giveaway Garnier Cleansing Water by Naomie | Yeah lama tak join giveaway dan kali ini Mrsyanie terpikat dengan giveway yang dianjurkan oleh blogger sweet kita iaitu Blogger Naomie. Hadiah yang ditawarkan sangat memikat hati Mrsyanie tau tambahan ianya merupakan produk wajib bagi setiap wanita yang suka dengan barangan makeup. hihi.. Korang pun boleh …

Cuci Gambar Mahal Sekarang?

Assalammualaikum w.b.t Cuci Gambar Dengan Photobook Website Lebih Murah | Lama dah Mrsyanie nak cuci gambar-gambar yang lama berkurun tersimpan baik dalam laptop ni. Bila pikir lama sangat tersimpan rapi risau pulak kang terjadi apa-apa pada laptop sayang je kan gambar yang ditangkap. Tiada lah kenangan terindah dapat diimbas kembali. cewah.. Gambar pergi Vietnam, Hong …

Header Baru Lebih Santai dan Mencari Kelainan

Assalammualaikum w.b.t Header Baru Blog | Akhirnya Mrsyanie dapat juga selesaikan design untuk header baru bagi blog www.yanieyusuf.com. Lama dah nak buat tapi asyik tertangguh je dengan pelbagai hal yang lain. Walaupun header ini simple tapi harap cukup melambangkan niche bagi blog yanieyusuf.com. Agak-agak Yay atau Nay bagi wajah header baru Mrsyanie?