Showing: 9 - 16 of 61 Articles

Tertarik Dengan Kelebihan Vitamin C Serum Annona Untuk Kulit Wajah

Assalamualaikum w.b.t Hilangkan Jeragat & Parut | Hujung bulan lepas Mamayanie ada pergi satu expo iaitu Malaysia Halal Expo 2019. Mamayanie bukan saja pergi semata nak tengok expo halal makanan jew tapi Mamayanie dalam misi mencari produk kecantikan yang halal dan boleh membantu Mamayanie menghilangkan jeragat serta parut jerawat tau. Tertarik dengan produk yang cukup …

Cara Hilangkan Dark Circle atau “Mata Panda”

Assalamualaikum w.b.t Mata Panda Menghantui Wajah | Kawasan paling sukar untuk diubati adalah kawasan bawah mata. Ianya memang menghantui setiap wanita khususnya. Dikenali sebagai lingkaran gelap bawah mata atau dark circle atau mata Panda, ianya semua perkara yang sama. Mamayanie pun hadapinya jugak, sentiasa menghantui waktu nak bersiap depan cermin huhu Atasi dark circle dengan …

Surya Chlorophyll Supplement Lengkap Untuk Semua

Assalamualaikum w.b.t Nak Kulit Cantik Tapi Tak Makan Sayur ? | Mungkin ramai yang inginkan kecantikkan terutamanya untuk kulit. Amalkan makan sayur adalah salah satu cara untuk mendapat kulit cantik secara semulajadi dan selamat tapi korang bukan seorang pengemar sayur atau bukan mudah nak amalkannya setiap hari? Jangan risau Mamayanie ada jalan penyelesaiannya dan paling …

Himalayaยฎ Botanique Herbal Healthcare

Assalamualaikum w.b.t Wajah Bersih Berseri | Jenuh nak pulihkan wajah bila dah naik pelbagai alah waktu mengandung. Antara alah yang kebanyakkan ibu mengandung dapat adalah naik jerawat dekat muka. Tapi bukan semua yang dapat alah macam ni, Mamayanie dapat alah naik jerawat bila usia kandungan dah nak masuk 3 bulan macam tu. Ada sesetangah orang …

Tampil Berbeza Dengan #makeyourMARK

Assalammualaikum w.b.t Kecantikkan Lebih Extreme | Sebut sahaja AVON, semua orang kenal terutamanya dikalangan kaum hawa. Antara jenama yang menghasilkan pelbagai produk kecantikkan khususnya. Jenama kosmetik yang terkenal dan telah lama bertapak di Malaysia sekitar tahun 70an lagi, malah setiap daerah pasti ada butik cawangannya. Kini AVON hasilkan sesuatu yang lebih extreme untuk golongan wanita …

Sihat Dengan Sista Stardust Fib’re Rose

Assalamualaikum w.b.t Turun Berat Badan Secara Botani Semulajadi | Mrsyanie pernah kongsikan dengan korang cara untuk mengurangkan berat badan secara sihat kan? Ha mesti ramai yang agak terkedu dengan menu harian yang Mrsyanie amalkan, yup Mrsyanie nak amalkan pun memang berat dan sukar jika tiada tekad yang tinggi. Tapi korang jangan risau, Mrsyanie diperkenalkan dengan …

Menang 4D3N Ke Manchester United Kingdom Bersama DASHING

Assalamualaikum w.b.t Menang Tiket Bola VIP Manchester United Kingdom| Mrsyanie nak kongsikan berita gembira buat peminat bola sepak Liga Perdana Inggeris terutamanya bagi peminat Manchester City Football Club (MCFC) dan Manchester United (MU) tau. Apa lagi yang dinantikan oleh peminat bola sepak bila dapat tonton secara live aksi bola sepak terutamanya jika ianya diadakan di …