Pakej Family Day Termurah di Agrofarmstay Melaka

MEGA BONANZA 2018 Agrofarmstay Melaka kembali lagi! | Agrofarmstay Melaka tahun ini sekali lagi mengadakan Mega Bonanza yang sangat menjimatkan pelanggan mereka. Berita baik untuk yang ingin mengadakan Hari Keluarga atau Family Day sesama ahli keluarga atau syarikat tempat kerja, atau pun reunion bersama rakan-rakan.Jimat sekurang-kurangnya RM1,000. WOW. Pakej Family Day Termurah dengan penjimatan bermula dari RM1,000 sehinggan RM3,900. Banyak tu. Nak tahu apa pakej yang ditawarkan?

Pakej Family Day Termurah di Agrofarmstay Melaka
Pakej Family Day Termurah di Agrofarmstay Melaka

Pakej Family Day Termurah di Agrofarmstay Melaka

Tawaran kali ini adalah untuk pakej family day termurah di Agrofarmstay Melaka. Konsep pakej kali ini adalah tempah dulu dan tarikh family day boleh tetapkan kemudian. Sebab pihak kami tahu nak organize family day ni susah. Nak dapatkan persetujuan semua ahli keluarga akan memakan masa. Oleh kerana tempoh promosi ni terhad, jadi boleh book dulu dan bagitahu tarikh family day kemudian. Boleh pilih tarikh dari sekarang sehingga tahun depan 31 Mei 2019. Banyak masa tu. Sekarang tak ada alasan susah nak organize family day dah ye.

Pakej Family Day Termurah

Promosi pakej Family Day termurah di Agrofarmstay Melaka bermula dari 25 April 2018 sehingga 13 Mei 2018 sahaja ye,boleh booking dulu dan tarikh event atau family day bagitahu kemudian.

Pakej Mega Bonanza 2018

Pakej ini adalah penginapan 2 hari 1 malam untuk 20 orang. Kalau lebih dari 20 orang, boleh tambah bayaran mengikut pax selebihnya. Makanan di sediakan sepanjang penginapan yang terdiri daripada makan tenghari, makan malam BBQ dan sarapan pagi. Kami juga menyediakan sukaneka sebanyak 5 game bersama jurulatih. Tak lupa juga untuk kaki karaoke boleh cuba berkaraoke disini.

Pakej Family Day Termurah
Pakej Family Day Termurah

Bagi yang lebih suka aktiviti air, boleh cuba berkayak atau memancing tapi cuma korang perlu bawa joran sendiri lah ye. Di sini ada pelbagai haiwan seperti ayam, arnab, burung, kambing dan kuda. Boleh cuba bagi makan kat haiwan tersebut. Bagi kanak-kanak, kami ada sediakan pertandingan mewarna. Boleh tengok bakat mereka nanti.

See also  Carian Dalam Talian di Platform Shopee Meningkat Sebanyak 32% Sempena Perayaan Tahun Baharu Cina

Tak lupa juga hamper bagi sukaneka dan peraduan mewarna. Akhir sekali kami akan sediakan banner family day dengan nama family masing-masing. Wah. Banyak kan aktiviti.

Harga Pakej Family Day Termurah

Harga asal tanpa promosi untuk 20pax ialah RM3,780 (RM189 per pax).

  • Harga promosi pakej 2 hari 1 malam utk 20pax ialah RM2,780.
  • Harga jatuh dalam RM139 per pax sahaja.
  • Bagi tambahan yang melebihi 20pax, dewasa RM139 dan kanak-kanak RM99 sahaja. Maximum 78pax.

Sangat-sangat murah. Dijamin berbaloi.

Maklumat Lanjut

Website : https://agrofarmstay.my

Facebook Page: Agrofarmstay

Whatsapp / SMS / Call: 012 – 211 8246 / 016 – 209 8623 / 012 – 202 5647
Call Office: 06 – 232 2761

yanieyusuf.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*