Showing: 1 - 8 of 12 Articles

Hadiah Hari jadi 2016 Dari Tersayang

Assalammualaikum w.b.t Hadiah Hari jadi 2016 Dari Tersayang | Hari itu Mrsyanie janji nak kongsikan dengan korang kan hadiah apa yang Mrsyanie dapat tahun ni dari Mrlaling. Yeahh tahun ni Mrsyanie dapat hadiah Jam tangan jenama Casio Tough Solar 5208 (AD S800WH).  Memang Mrsyanie mencari jam baru gantikan dengan jam tangan Dunlop sebab nak aura …

[Hotel Review] Bermalam Di Vivatel Kuala Lumpur

Assalammualaikum w.b.t Bermalam Di Vivatel Kuala Lumpur | Alhamdulillah 5 Mei yang lepas genap usia Mrsyanie masuk linkungan umur 3series. Makin meningkat usia tetapi hati Mrsyanie tetap rasa muda belia lagi, cewah sebenarnya bila umur meningkat peringatan buat Mrsyanie untuk lebih menjadi umat yang lebih bertaqwa dan beriman. ¬†Mrsyanie bertuah kerana kali ke 6 Mrsyanie …

Kejutan Awal Menjadi?

Assalammualaikum w.b.t Kejutan Awal Selamat Hari Jadi | Alhamdulillah perancangan untuk buat kejutan Mrlaling menjadi. Walaupun agak ringkas tapi sangat seronok dapat gembirakan Mrlaling tau. Mulanya Mrsyanie nak buat pada 31 Mac pada hari jadi Mrlaling tapi kami plan nak bercuti. Kenalah Mrsyanie rancang semula. Macam mana nak bagi kejutan ni? Akhirnya Mrsyanie ambil keputusan …

Birthday : IKEA | The Curve

Assalammualaikum w.b.t Ni kes sambutan biryhday mrlaling ler..hihih yelah ari tu sambutan secara beramai-ramai.. kali ni sambutan birthday bdua je..ala2 dating lah konon..hihi kami ke Kota Damansara jew.. pilih tempat yang boleh jalan satu hari..hihi tempatnya kat Ikea ler.. sebab kat situ ada ikea, The Curve dan lain2 mall.. besarkan..satu tempat leh jalan merata satu …

Majlis Kesyukuran Sambutan Hari Jadi Abah & mrLaling

Assalammualaikum w.b.t Maaf ler uolss lambat nak post kan..Happy birthday sayang… birthday mrlaling ngan ayah mrsyanie mmg dekat..so jarak tak lah jauh tarikhnya.. so mak mrsyanie pun plan untuk buat kenduri kesyukuran sket.. alhamdulillah majlis bjalan dengan lancar… Majlis Hari Jadi mrlaling,  (enSuami) dan Abah. Celebrt birthday Abah (10 april) and Suami(31 mac). Happy Birthday. …

Selamat Ulang tahun UPSI ke-16 (1997 – 2013)

Assalammualaikum w.b.t Alhamdulillah bsyukur kerana menjadi salah seorang ahli keluarga warga UPSI. Universiti yang penuh history dan cukup membanggakan.. mrsyanie mengucapkan Selamat Ulang Tahun ke-16 Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) kepada seluruh warga UPSI. Semoga UPSI terus berkembang pesat dan bergerak maju ke hadapan bagi merealisasikan Pelan Strategik Pengajian Tinggi Negara dan mendokong Falsafah Pendidikan …