Assalammualaikum w.b.t
Ni kes sambutan biryhday mrlaling ler..hihih yelah ari tu sambutan secara beramai-ramai.. kali ni sambutan birthday bdua je..ala2 dating lah konon..hihi kami ke Kota Damansara jew.. pilih tempat yang boleh jalan satu hari..hihi tempatnya kat Ikea ler.. sebab kat situ ada ikea, The Curve dan lain2 mall.. besarkan..satu tempat leh jalan merata satu hari.. 

Birthday mrlaing ari isnin, so kena lah amik cuti demi suami tercinta..cewahh hihi.. time keje lagi lah best jalan.. tak ramai sangat orang senang nak parking..untung2..
Sebenarnya yang xcted gler nak pi Ikea ni saya lah..hihi mrsyanie ler sapa lagi kan.. yang dah gler sangat nak makna meatball..aiyooo..lama oo xmakan.. kalu ada baby ni kompom mleleh air liur..so time ni ler bawa en suami ke Ikea..sambil minum air terasa kenyang..hahaha gtu ler..ubah sket ye umpaan tu..

Sebelum makan meatball kami jalan-jalan The Curve dlu..senang parking kat The Curve.. tak lah mahal sanagat parking..leh lah nak dating2.. Pastu kami ke Ikea..weee Sempat gak lah sambor bebarapa barang untuk dapur.. walaupun tak rajin masak tap nak gak lengkapkan dapur..hihih.. (yang rajin masak mrLaling) hihihi.. dah shopping ajak ler pi makan…wahhh meatballlllll…gler cam tak pernah makan meatball je hahaha…
 
selfie dulu hihih… hati mau senang ler dapat makan ematball ahhaha..ok selamat hari jadi sayang.. ni wish untuk hari tu hihih..wahh lambat post..aiyoo mau bz sgt… hihih 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *