Showing: 9 - 12 of 12 Articles

happy birthday Sultan Perak

Assalammualaikum w.b.t semua yeah esok Perak cuti…tak sabar nk rehat tapi esok kne ke hospital sg.buloh plak…leh ajak mrlaling jalan kl terus ni..hihihi.. esok cuti sempena hari keputeraan Sultan Perak.. Selamat hari ulangtahun Sultan kesayangan Perak.. 3 hari bercuti.. mmg seronok.. nak plak minggu depan ada car boot sale..kena gi tambah barang stok ni..nak promosikan …

happy birthday Mr.Laling & Abah & Nyah

walaupun dah lepas birthday nye..tetap mrs.yanie nak story gak…ehheheh 1.4 yang lepas birthday my sis pastu 10.4 yang bru lepas nie abah nye birthday…best…mgu tu makan kek jew…yelah lepas kek my mr.laling…kek nyah…pastu ada 2 kek plak… kek abah plak… last skali kek kecik untuk abah..aiya msti tak paham kan..heheheh kiranya banyak lah kek yang …

8-10 april 2011

alhamdulillah, selesai jugak progrm mgu lepas…jumaat malam family mizsyanie celebrt bestday abah..kat easy cafe, tgmalim..nice dan best sgt..happy birthday abah…sayang abah..ehhehe.. kek secret resepi~~Chocolate Indulgence  happy birthday abah time makan nyum nyum chiken chop after makan blk umh bgambo plak..yang xda nyah and syima..nyah mmg xdtg tp syima kat dlm bilik..xsempt pgl heheheh  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ minggu …