Assalammualikum w.b.t
Selamat pagi blogger semua.. semalam pasti merupakan sejarah bagi kita sebagai rakyat Malaysia kan.. seronok gak tengok orang mgundi..sepatutnya mrsyanie tahun ni adalah my 1st time untuk mgundi but tempat mgundi di Kedah..huhu sob sob.. maaf Malaysia.. Tak leh nk ke Kedah coz my husbn mgundi di Slim Village.. a.k.a Perak.. mana nak pi kan.. so tahun ni menjadi peneman setia mrlaling.. dan tahun ni juga merupakan sejarah buat mrsyanie.. my birthday and PRU 13 sama date?? ohh no.. tapi tu lah hakikat..baiknye..pakat2 sambut that day..yang tak best nye kne lah sambut birthday awal coz siang nye 5hb tu orang pkaat sibuk mengundi malam plak tgu keputusan kan.. apa2 pun tq so much to mrlaling, my family, my mertua family, and frens.. yang tak jemu untuk sambut birthday, present, and wish yang terbaik buat mrsyanie. alhamdulillah.. penuh makna buat mrsyanie yang dah umur.. 27 tahun..oh no..3 tahun lg nak masuk 30-an.. cepat masa blalukan.. alhamdulillah tahun ni dapat hadiah and celebrt party jugak amin..syukur.. 
Thanks you semua!!! Terima kasih Mak kerana melahirkan anak mu yang banyak buat dosa dan sentiasa mlayan kerenah anak Mak yang nakal ni.. dan Terima kasih Abah mbesarkan anak yang degil nie..dan syukur berjaya dalam kehidupan dibawah didikan Abah.. Terima kasih buat mrlaling Faizal Hassan, suami yang tercinta kerana terima ayang seadanya dan sentiasa melayan kerenah isteri yang  degil dan nakal ni.. Terima kasih pada Mertua yang terima menantu yang memang degil ni..dan buat akak2, abag ipar, adik2 ku terima kasih layan kakak mu yang garang ni.. anak2 buah yang sweet2.. dan tq too buat my ipar family, tq so much tuk celebrt my birthday.. and my frens.. alhamdulillah.. tq sangat.. doakan yang tbaik buat mrsyanie dan mrlaling ye..moga dimurahkan rezeki jugak tuk dkurniakan zuriat buat kami.. Amin.. Syukur pada-Mu.
Gambar dibawah ni mengikut turutan sambutan k.. ikut date.. hihi πŸ™‚
Hadiah From mrlaling πŸ™‚ 
sambutan birthday w my family. Tq Abah, Mak n Family πŸ™‚ ni makan beso gak.. ikan siakap 3 rasa nyum nyum..
Sambutan birthday ngan frens.. Tq Fatin blanja kami, Tq Faisal and Ina too.. πŸ™‚

hadiah From Ieja, Abah Mak and Family mrsyanie

I love u Abah

my love suapkan kek..nyum nyum..sempat lagi mrsyanie calitkan creams kek kat pipi dia..hihih
Sambutan Birthday w family mertua
my Kek.. πŸ™‚
hadiah from Sabah ba.. and ole2..hihi from my sister in law.. Kaklong πŸ™‚

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *