Assalammualaikum w.b.t

Kini Bergelar Consultant Norwex Malaysia| Sebelum terlambat, Mamayanie nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2021 yang bakal kita lalui dengan penuh cabaran dari kesan tahun 2020. Semoga tahun ini kita akan sentiasa dilindungi oleh Allah SWT dan ekonomi juga lebih stabil. Siapa sangka tahun 2020 pelbagai rintangan yang perlu kita tempoh kan, ada yang Mamayanie dengar kena buang kerja, pendapatan hilang, dan macam-macam lagi.

Tahun 2021 ini kita mengharapkan ianya menjadi lebih baik dari semua aspek.

Dan dengan rasminya Mamayanie nak bagitahu korang, Mamayanie kini bergelar consultant Norwex Malaysia.

Consultant Norwex Tanpa Perlu Simpan Stok Produk

Siapa sangka Mamayanie boleh melangkah untuk join Norwex, yang menjadi viral disebakan harga produk dia yang dikatakan mahal ala-ala harga kayangan kan. Pada asalnya tak terniat pun untuk join, tapi Bella Idura dok ajak join dan akhirnya terhasut jugak. Alamak mudah dihasut ni haha. Ingat nak beli untuk diri sendiri jew, tapi bila kita nampak sistem Norwex ini boleh bawa kita jana penadapatan tanpa rasa kerugian kerana salah satunya join Consultant Norwex tanpa perlu simpan stok tau. ye korang. jadi apa kata kita join jelah dan sekarang Mamayanie bersama-sama team Bella Idura dalam Norwex. Yeah!

Kenapa pilih Norwex ?

Consultant Norwex Tanpa Perlu Simpan Stok Produk

Itu kelebihan yang buat Mamayanie nak join, sebab tak perlukan sediakan modal yang tinggi untuk simpan stok. Mamayanie hanya bermodalkan RM95 yang mana Mamayanie akan dapat 3 jenis kain bersaiz travel iaitu kain Enviro, Window dan Body & Face. Bukan daftar tak dapat apa-apa tau, tambahan pulak kain ini boleh digunakan bagi seluruh rumah. Jadi kat mana ruginya kan kan kan.. hihi

  • Consultant Norwex Tanpa Perlu Simpan Stok
  • HQ akan uruskan postage
  • Keuntungan sehingga 20%
  • Modal serendah RM95 sahaja.
  • Material iklan disediakan
  • Banyak reward dari team leader
  • Hadiah menarik yang disediakan oleh HQ.
  • Team support yang super hebat!

Tak sampai sebulan Mamayanie dah dapat macam-macam hadiah tau, dari team leader punya belum sampai. Excited! Kali ini aura dia lain sket. Teruja nak dapat hadiah plak tu hihi Tak sampai sebulan jugak Mamayanie dah dapat 2 kali gaji masuk dari Norwex. Alhamdulillah. Ini antara hadiah yang Mamayanie dapat sepanjang sebulan bersama Norwex.

Consultant Norwex Tanpa Perlu Simpan Stok Produk
Consultant Norwex Tanpa Perlu Simpan Stok Produk

Norwex Max Team Makin Berkembang

Yes, semua dalam gambar itu Mamayanie dapat secara percuma tau. Itu semua dari hq Norwex. Dari team leader belum lagi sampai hihi Bila dah join mesti kita ada target kan, Mamayanie target nak jana pendapatan lebih lagi untuk menampung kos-kos kehidupan yang semakin hari makin naik harganya, cukup mencabar rasanya. Yelah bila dah nampak hasilnya, mesti kita nak fokus lagi. Target hanya nak jana pendapatan diri sendiri jew asalnya tapi tak sangka Mamayanie boleh rekrut lebih ramai lagi teammates. Kini Mamayanie juga bergelar Team Achiever dalam Norwex.

Terima kasih korang sebab percaya untuk bersama Mamayanie dalam team Norwex Max. Insya-Allah kita grow sama-sama ye, target nak korang semua juga naik level. aamiin ya rabbal alamin.

Pasal produk nanti Mamayanie kongsikan dalam entry lain tau. Cuma nak bagitahu korang walaupun ianya kain kayangan dengan harga mampu milik sebenarnya kerana ianya mempunyai warranty selama 2 tahun dan memudahkan kerja-kerja korang dirumah khususnya. Material dia pun sangat bagus yang menggunakan teknologi Baclock dan material Microfiber.

Alang-alang itu Mamayanie nak ajak korang mana yang nak tambahkan pendapatan keluarga tetapi tak tahu nak mula dari mana dengan modal yang kecil. Boleh hubungi Mamayanie ye, insya-Allah kami team #NorwexMax akan bantu. Paling penting korang ada usaha, rajin dan tidak putus asa.

Whatsapp: https://norwexyanie.wasap.my/

Boleh follow Mamayanie di https://www.instagram.com/norwex.byyanie/

Till Next Entry ye!!!

yanieyusuf.com

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *