Pemenang Giveaway Cosmoderm KL Modest Fashion Week by YanieYusuf

Assalammualaikum w.b.t

Tahniah Buat Pemenang | Pemenang seperti biasa Mrsyanie akan pilih secara Random, dan nombor yang tertera menunujukkan nombor pemenang yang bertuah. Yeah siapakah bakal memenangi hadiah berupa  1 Mini Set produk Cosmoderm terdiri daripada produk Make-up remover Vitamin E, BB Cream SPF 36 PA+++ dan Manjakani Feminine Hygiene Wash. Giveaway Cosmoderm KL Modest Fashion Week by YanieYusuf telah berlangsung sehingga 16 Disember 2016 (16/12/16) sehingga jam 11.59 malam.

Pemenang Giveaway Cosmoderm KL Modest Fashion Week
Pemenang Giveaway Cosmoderm KL Modest Fashion Week

Pemenang Giveaway Cosmoderm KL Modest Fashion Week

Sekali lagi terima kasih kepada 26 blogger yang menyertai Giveaway Cosmoderm KL Modest Fashion Week by YanieYusuf sempena sambutan KL Modest Fashion Week yang lepas. Blogger yang menyertai boleh membuat semakan nombor korang di Senarai Peserta.

Pemenangnya ialah:

Pemenang Giveaway Cosmoderm KL Modest Fashion Week
Pemenang Bertuah : Nombor 6

 

Tahniah!! Pemenang Giveaway Cosmoderm KL Modest Fashion Week boleh hubungi Mrsyanie melalui whatsapp 0192961554 atau facebook @yanieyusuf05 dengan menghantar butiran :

  • Nama,
  • Alamat,
  • No tel

untuk penghantaran hadiah. Hadiah 1x Mini Set produk Cosmoderm (Make-up remover Vitamin E, BB Cream SPF 36 PA+++ dan Manjakani Feminine Hygiene Wash).

yeah!! sekali lagi terima kasih semua dan tahniah. Pada yang tidak terpilih jangan risau nanti Mrsyanie akan anjurkan lagi giveaway tau. Nantikan ye mana tahu ada penaja yang sudi untuk bekerjasama dengan Mrsyanie lagi.hihi.. Siapa yang ada buat giveaway korang boleh bagi link ye, boleh Mrsyanie turut serta dalam giveaway korang. Sama-sama kita memberi sokongan kepada rakan blogger.

Oh lupa, terima kasih Blogger Anil Wanina kerana memilih Mrsyanie sebagai pemenang bagi contest yang dianjurkan iaitu Christmas Beauty Box Giveaway Worth RM600 by Anil Wanina. Mrsyanie bertuah memenangi 1 x beauty box dari Premier Clinic yeah.. Happy Christmas bagi rakan yang menyambutnya dan happy holiday semua.

Till Next Entry ye!!!
See also  Senarai Blogger Bagi Segmen Blogwalking YanieYusuf 2016

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*