Showing: 1 - 8 of 116 Articles

Digital Arts Giveaway by Nasuha-itsmyessay

Assalammualaikum w.b.t Support Giveaway Kembali | Wah lama giler tak join giveaway tau, sejak zaman mula-mula berblog aktif sangat join giveaway. Dulu kalau join giveaway bukan semata-mata nak dapat hadiah tau tapi lebih kepada support kawan-kawan blogger. Daripada tak kenal, terus jadi kawan di alam maya. Dari zaman Ben Ashaari lagi, lepas tu baru lah …

Nak Menang Giveaway Buka Puasa Azlinda X Bangi Golf Resort 2018

Assalamualaikum w.b.t Bulan Ramadhan Bakal Tiba |  Tinggal lagi 2 hari sahaja lagi semua umat Islam seluruh dunia akan menyambut bulan yang penuh keberkatan iaitu bulan Ramadhan. Tak sangka sekejap sahaja masa berlalu dan tahun ini Mrsyanie menyambut bulan Ramadhan dengan kehadiran sicomel dalam perut ni. Tak tahulah macam mana puasa kali ini, harap dapat …

PolicyStreet Menawarkan Insurans Terbaik di Malaysia Serendah RM5/Sebulan

Assalamualaikum w.b.t PolicyStreet Menawarkan Insurans Terbaik di Malaysia Serendah RM5/Sebulan | PolicyStreet merupakan syarikat insurans yang menawarkan perkhidmatan insurans untuk sesiapa sahaja yang berkemampuan. Mereka memberikan nama syarikat mereka sebagai PolicyStreet kerana mereka mahu menjadi sebahagian daripada perjalanan hidup anda ketika anda melalui waktu – waktu yang kritikal seperti mendapatkan telefon pintar pertama anda, percutian …

Simple Contest Le’sanda Sweet Foundation

Assalammualaikum w.b.t Contest Facebook Yanie | Baru-baru ni Mrsyanie ada jalankan satu contest ringkat untuk rakan-rakan dilaman sosial facebook Mrsyanie. Mini contest yang hanya perlu kongsikan status mengenail produk yang kini menjadi viral apa lagi kalau bukan produk Le’sanda Sweet Foundation. Sebelum ini Mrsyanie ada kongsikan dengan semua mengenai satu produk terbaru keluaran Le’sanda Cosmetic …

Nak Menang Iphone 7 Bersama Contest TYZARA

Assalammualaikum w.b.t Iphone 7 Untuk Dimenangi |  Lama tak join contest tau, kali ni Mrsyanie sangat tertarik dengan contest yang dijalankan oleh TYZARA Shampoo Soya yang menawarkan Iphone7 dan banyak lagi hadiah wang tunai beserta produk. Mrsyanie memang pengguna Tyzara Shampoo kalau dapat produk pun dah melompat bintang tau. Target mesti tinggi, Mrsyanie nak jugak …

Kenapa aku pilih TYZARA

Assalammualaikum w.b.t Rimas Bila Alami Gatal kulit kepala dan kelemumur | Mrsyanie bukan boleh kalau gatal kulit kepala mulalah sangat tak selesa kalau ada majlis atau aktiviti yang melibatkan orang ramai. Paling tak suka bila gatal, rasa nak mengaru jew tau. Tapi malu pulak orang lain asyik tengok jew kita mengaru kepala, kang katanya rambut …

Pemenang Giveaway Cosmoderm KL Modest Fashion Week by YanieYusuf

Assalammualaikum w.b.t Tahniah Buat Pemenang | Pemenang seperti biasa Mrsyanie akan pilih secara Random, dan nombor yang tertera menunujukkan nombor pemenang yang bertuah. Yeah siapakah bakal memenangi hadiah berupa  1 Mini Set produk Cosmoderm terdiri daripada produk Make-up remover Vitamin E, BB Cream SPF 36 PA+++ dan Manjakani Feminine Hygiene Wash. Giveaway Cosmoderm KL Modest Fashion Week …

Christmas Beauty Box Giveaway Worth RM600 by Anil Wanina

Assalammualaikum w.b.t Teringin Nak Menang Contest Lagi | Korang pernah tak rasa bila pernah menang contest sekali rasa nak lagi je..hihi.. Terasa tamaknya lah lak tapi seronok tau bila nama kita diumumkan sebagao pemenang sesuatu contest tak kisah lah apa pun hadiah nya. Dapat hadiah mewah kiranya bertuah lah tu, rezeki namanya hihi.. Kali ini …