Christmas Beauty Box Giveaway Worth RM600 by Anil Wanina

Assalammualaikum w.b.t

Teringin Nak Menang Contest Lagi | Korang pernah tak rasa bila pernah menang contest sekali rasa nak lagi je..hihi.. Terasa tamaknya lah lak tapi seronok tau bila nama kita diumumkan sebagao pemenang sesuatu contest tak kisah lah apa pun hadiah nya. Dapat hadiah mewah kiranya bertuah lah tu, rezeki namanya hihi.. Kali ini Mrsyanie nak cuba pulak contest yang dianjurkan oleh salah seorang blogger Kelab Blogger Ben Ashaari iaitu Kak Anil Wanina.

Christmas Beauty Box Giveaway Worth RM600 by Anil Wanina
Christmas Beauty Box Giveaway Worth RM600 by Anil Wanina

Christmas Beauty Box Giveaway Worth RM600 by Anil Wanina

Bila sebut sahaja pasal kecantikkan pasti akan ada yang teringat akan produk-produk yang menbantu wanita dalam memberikan kecantikkan dari dalaman dan luaran. Kenapa Mrsyanie nak sangat join contest ini? Salah satu kerana nak sokong rakan-rakan tetapi paling bestnya kerana hadiah yang ditawarkan adalah berupa produk-produk kecantikkan. Antaranya hadiah daripada Premier Clinic, The Face Shop, Missha, Premier Clinic, dan Skinfood.

Hadiah yang bakal dimenangi:
1 x cash voucher dari Premier Clinic
1 x beauty box dari The Face Shop
1 x beauty box dari Missha
1 x beauty box dari Premier Clinic
2 x beauty box dari Skinfood

Cara-cara menyertai:

Semuanya menarik dan memang sangat untung siapa yang akan dapat memenangi hadiah tersebut. Jadi mudah je kalau korang pun nak join hanya perlu klik banner diatas atau ikuti syarat dibawah.

1. Tulis entry yang bertajuk “Christmas Beauty Box Giveaway Worth RM600 by Anil Wanina

2. Follow Google +  Anil Wanina

3. Follow IG @anilwanina

4. Follow Twitter @anilwanina

5. Like Page @anilwaninadotcom

6. Copy code di bawah dan paste di ruang html

7. Tinggalkan link entry korang di ruang komen blog Anilwanina

See also  Senarai Peserta Giveaway Jun 2015 oleh Bicara Mummy

Jangan tunggu-tunggu, buat cepat entry giveaway ini. Bukan apa tarikh tutupnya sangat lah dekat, tinggal 2 hari je lagi.. Tarikh Giveaway : 5 Disember – 15 Disember 2016. Good luck semua.

 

 

Till Next Entry ye!!!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*