Senarai Peserta Giveaway Cosmoderm KL Modest Fashion Week

Assalammualaikum w.b.t

Tak Sabar Nak Umum Pemenang | Mrsyanie nak ucapkan ribuan terima kasih kepada yang join, tapi ada yang tak dapat nak letak link blog korang di komen. Maafkan atas masalah ini tapi korang jangan risau korang boleh hantar url link entry Giveaway Cosmoderm KL Modest Fashion Week yang telah korang buat di facebook atau facebook page Mrsyanie. Lagi beberapa hari je lagi nak buat cabutan pemenang ini, jadi tunggu apa lagi join tau. Tak lupa juga Salam Maulidur Rasul 2016 dari Mrsyanie dan Mrlaling.

Senarai Peserta Giveaway Cosmoderm KL Modest Fashion Week
Senarai Peserta Giveaway Cosmoderm KL Modest Fashion Week

Senarai Peserta Giveaway Cosmoderm KL Modest Fashion Week

  1. http://dhieyachieynta94.blogspot.my/2016/12/giveaway-cosmoderm-kl-modest-fashion.html
  2. http://www.ceritaita.com/2016/12/giveaway-cosmoderm-kl-modest-fashion-week-by-yanieyusuf.html
  3. http://cikilamenari.blogspot.my/2016/12/giveaway-cosmoderm-kl-modest-fashion.html
  4. http://www.inanihazwani.com/2016/12/giveaway-cosmoderm-kl-modest-fashion.html#.WE1ykrJ96G4
  5. http://www.syuhadasalleh.my/2016/12/giveaway-cosmoderm-kl-modest-fashion.html
  6. http://www.suriaamanda.com/2016/12/giveaway-cosmoderm-kl-modest-fashion.html
  7. http://littlesnorlax.blogspot.my/2016/12/giveaway-cosmoderm-kl-modest-fashion.html
  8. http://penselduabee.blogspot.my/2016/12/giveaway-cosmoderm-kl-modest-fashion.html
  9. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/12/giveaway-cosmoderm-kl-modest-fashion.html
  10. http://penggaliilmudunia.blogspot.my/2016/12/giveaway-cosmoderm-kl-modest-fashion.html
  11. http://min-mi.blogspot.my/2016/12/16122016-giveaway-cosmoderm-kl-modest.html
  12. http://cikdylah.blogspot.my/2016/12/giveaway-cosmoderm-kl-modest-fashion.html
  13. https://nikainaa.blogspot.my/2016/12/giveaway-cosmoderm-kl-modest-fashion.html
  14. http://adna2029.blogspot.my/2016/12/giveaway-cosmoderm-kl-modest-fashion.html
  15. https://unnianje.blogspot.my/2016/12/giveaway-cosmoderm-kl-modest-fashion.html
  16. http://nonasani.blogspot.my/2016/12/giveaway-cosmoderm-kl-modest-fashion.html
  17. http://www.azhafizah.com/2016/12/giveaway-cosmoderm-kl-modest-fashion.html
  18. http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/12/giveaway-cosmoderm-kl-modest-fashion.html
  19. http://chanchueshahida.blogspot.my/2016/12/giveaway-cosmoderm-kl-modest-fashion.html
  20. http://jnjikita.blogspot.my/2016/12/giveaway-cosmoderm-kl-modest-fashion.html
  21. http://www.sheilainspire.com/2016/12/giveaway-cosmoderm-kl-modest-fashion.html
  22. http://www.nooratikahramli.com/2016/12/giveaway-cosmoderm-kl-modest-fashion.html
  23. http://dahyunn.blogspot.my/2016/12/giveaway-cosmoderm-kl-modest-fashion.html
  24. http://fatinun.blogspot.my/2016/12/giveaway-cosmoderm-kl-modest-fashion.html
  25. http://ana-myhusna-life.blogspot.my/2016/12/giveaway-cosmoderm-kl-modest-fashion.html
  26. http://ftndiana.blogspot.my/2016/12/giveaway-cosmoderm-kl-modest-fashion.html

Kepada yang masih belum join apa lagi, jom korang join. Pada yang dah join tapi tidak dapat letak diruangan komen, hantar link url korang di facebook Yanieblogger atau Yanieyusuf05 ye. Mana tahu korang punya rezeki dapat produk istimewa dari Cosmoderm tau. Mudah je syaratnya korang boleh follow syarat dibawah:

  1. Follow Instagram : YanieYusuf,  Cosmoderm & KBBA9
  2. Buat entry tajuk: Giveaway Cosmoderm KL Modest Fashion Week by YanieYusuf
  3. Copy gambar mana-mana diatas dan backlink kan ke entry Exclusive Kuala Lumpur Modest Fashion Week 2016.
  4. Akhirnya jangan lupa tinggalkan link entry korang buat tu ye diruangan komen atau facebook Mrsyanie.

Nanti Mrsyanie datang blog korang tau, leh buat blogwalking sekali. Sekali jalan je kan hihi dan kawan-kawan lain pun boleh blogwalking sama dengan menggunakan link url diatas.

 

Nota Ringkas:

  • Tarikh tamat adalah 16 Disember 2016 (16/12/16).
  • Pemenang akan diumum pada: 19 Disember 2016 (19/12/16).
  • Pemilihan pemenang secara Random
See also  Gaji Pertama Dengan Google AdSense

 

Till Next Entry ye!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*