happy birthday Mr.Laling & Abah & Nyah

walaupun dah lepas birthday nye..tetap mrs.yanie nak story gak…ehheheh 1.4 yang lepas birthday my sis pastu 10.4 yang bru lepas nie abah nye birthday…best…mgu tu makan kek jew…yelah lepas kek my mr.laling…kek nyah…pastu ada 2 kek plak… kek abah plak… last skali kek kecik untuk abah..aiya msti tak paham kan..heheheh kiranya banyak lah kek yang diraikan..hehehhehetengok gamb jew lah heheh HAPPY BIRTHDAY UNTUK YG MYAMBUT BIRTHDAY … Mr.Laling … Nyah… Abah…  (^_*)





31.3
( untuk more pic sila layari www.fairyphoto.blogspot.com)

1.4

kek untuk abah ku sayang

10.4


****hahaha story ni dah ditaip lama dah…tapi tak post2 …gamaknye bulan 6 lah dapat di post setelah dibelik2 blog ..ehhehe maaf ye…****

See also  Family hari raya gathering 2014

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*