Anniversary ke3, Honeymoon Pulau Langkawi, Kedah Day 2- Island Hopping ( Fish Garden )

Assalammualaikum w.b.t
Anniversary ke3, Honeymoon Pulau Langkawi, Kedah Day 2- Island Hopping ( Fish Garden ) | Seperti dalam entry yang lepas.. mrsyanie ada gtau pasal Island Hopping ada Fish Garden tu kan.. so dalam entry ni mrsyanie nak story sket dan kita tgk gambar lagi syok kan.. dok cter2 tapi xnmpak cam ne kan..Fish Garden ni tak lah femes seperti akuaria Langkawi tapi agak menarik dijadikan tempat untuk melawat.. Fish Garden merupakan tempat ternakan ikan… Ikan yang besar akan dihantar kepada hotel-hotel 4-5star sekitar Langkawi…

Island Hopping ( Fish Garden ), Pulau Langkawi Kedah

Disamping tu, Fish Garden juga menerima kunjungan orang ramai untuk melihat lebih dekat ikan-ikan unik dan bersaiz besar dan boleh bagi makan lagi…weee best!!! walaupun tak banyak sangat ikan yang boleh dilihat tapi agak menarik dan layanan mereka sangat bagus dan baik… banyak betul bagi makan kat ikan..tidak terhad.. korang boleh sentuh terud ikan yang ada disana.. tapi ikan siakap yang besar gler tu xleh lah ye..kang abis tangan jadi makanan ikan tu.. bayaran masuk rm15/person..
nilah tempat ternakan nye..korang boleh terus tengok kat sna.. siap boleh jalan2 kat situ.. tengok pelbagai jenis ikan.. mrsyanie tak jalan situ sebab takut lah.. mrlaling je yang pi..so jadi jurugambar pun jadilah hih…
Tak banyak gambar maafye..sebab mrsyanie tak sempat nak masukkan gambar yang lain..
ok jumpa lagi nanti ye..peace.. #prayforMH370
Boleh jugak klik entry dibawah:
Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang
See also  Musim Durian Di Perak

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*