Patch Tasneem Naturel Terbaru Untuk Membantu Tidur yang Lena dan Atasi Sistem Pernafasan Bayi

Patch Tasneem Naturel | Dengan teknologi dan inovasi sekarang ada pelbagai kaedah perubatan untuk membantu dalam melegakan sistem pernafasan dan tidur anak yang lena. Senang je main lekat-lekat je, malah ianya membantu mengatasi dan mengurangkan masalah tu tau. Bagi Mamayanie ianya sangat bagus. Terbaru jenama terkenal dengan produk yang mesra bayi dan kanak-kanak mengeluarkan produk terbaru mereka iaitu Patch Tasneem Naturel.

Patch Tasneem Naturel

Tasneem merupakan salah satu jenama yang tidak asing lagi dikalangan Ibu Bapa yang mempunyai anak-anak. Ianya mengeluarkan produk yang sesuai untuk bayi sehinggalah dewasa juga boleh menggunakannya. Ianya menghasilkan produk dari rangkaian Balm, Mandian, Minyak-minyak (oil baby), Lotion, Natural Mist, dan sebagainya.

Bayi yang masih kecil masih belum sesuai untuk diberi makan ubat. Solusi bagi produk lain yang berada di pasaran pula leceh dan kurang praktikal untuk ibu ayah yang sibuk. Di sinilah Tasneem Patchure dapat membantu.

BACA: Amalan Zikir Sepanjang Anak Menghadapi Peperiksaan

Patch Tasneem Naturel

Jenis-jenis Patch Tasneem

Terdapat 2 jenis patch terbaru keluaran Tasneem yang memfokuskan kepada sistem pernafasan dan tidur yang lena, iaitu CF-Patch dan Sleep Patch. Kedua-dua patch terbaru ini sangat pipular dikalangan ibu bapa dan ianya sangat diperlukan untuk membantu dan melegakan masalah yang dihadapi oleh bayi dan kanak-kanak.

CF-Patch

CF-Patch merupakan patch yang memfokuskan kepada sistem pernafsan anak-anak. Antara kebaikan CF-Patch adalah:

  • Atasi Batuk : Membantu mengurangkan batuk dan melegakan dada anak-anak.
  • Keringkan Hingus : Untuk bayi dan anak-anak bawah 2 tahun masih belum pandai untuk mengeluarkan hingus sendiri, maka ianya membantu melegakan pernafasan anak-anak dalam membantu rawat dari punca.
  • Melancarkan Pernafasan : Ianya membantu dalam melegakan pernafasan anak-anak apabila tiada hingus mahukan bendalir yang menyumbatkan dibahagian hidung.
  • Turunkan Suhu : Selain dari sistem pernafsan, ianya membantu menurunkan suhu anak-anak yang alami demam atau suhu yang tinggi.
See also  Mortgage Calculator Money Games Permainan Online Percuma Yang Dapat Membina Kemahiran Matematik

Kandungan Yang Terdapat Dalam CF-Patch

Tendrilleaf & Chekiang Fritillary Bulb berupaya untuk membantu turunkan suhu panas tekak yang menjadi punca kepada batuk. Akar Indigowood & Whiteflower Hogfennel Root pula menjadikan tekak lebih selesa dan membebaskan kahak.

Antara ramuan lain termasuklah :

  • Heartlef Houttuynia Herb sebagai penyahtoksin dalam badan
  • Pepperweed & Apricot Seed untuk membantu melancarkan & melegakan paru-paru
Patch Tasneem Naturel

Sleep Tight Patch

Nama pun sleep tight yang sesuai untuk membantu tidur yang lena buat bayi dan kanak-kanak. Rasanya orang dewasa pun perlu cuba tau hihi Kelebihan Sleep Tight Patch ini iailah:

  • Kitaran Tidur Yang Lebih Baik : Ia membantu secar tidak langsung dalam kitaran tidur yang lebih baik. Jadi anak-anak akan tidur mengikut jadual yang sebaiknya.
  • Tidur Yang Nyenyak : Selain itu, ia membanti bayi atau anak-anak tidur dengan lena dan sangat penting kualiti tidur anak-anak untuk pembesaran dan mood bayi dan anak-anak yang baik.
  • Kurangkan Keresahan : Membantu dalam mengurangkan keresahan bayi dan anak-anak dan dapat mengurangkan ragam anak-anak yang tidak selesa.
  • Kurangkan Situasi Terbangun : Kebiasaan bayi dan anak-anak akan mudah terjaga waktu malam, ianya membantu anak-anak untuk tidur dengan lebih selesa dan nyaman.

Bukan sahaja membantu bayi dan kanak-kanak tidur yang lena dan berkualiti malah ibu bapa juga akan lebih tenang dan kurang untuk berjaga malam. Bila tidur yang lena dan berkualiti ia secara tindak langsung akan membantu kesihatan yang sihat buat anak-anak dan ibu bapa jugak.

Kandungan Yang Terdapat Dalam Sleep Tight-Patch

Thinleaf Milkwort & Silk Tree Albizia Bark dapat bantu meningkatkan kualiti tidur dan memori serta bertindak sebagai anti-depresi. Manakala Amber & Raw Dragon Tooth dapat menenangkan saraf, melancarkan peredaran darah dan mengurangkan keradangan.

See also  PLUS Jalin Kerjasama Dengan 10 Jenama Besar

Antara ramuan lain termasuklah:

  • Spine Date Seed & Caulis Polygoni Multiflori untuk bantu menyah angin dalam badan.
  • Angelica Dahurica & Lotus Plumule yang mempunyai fungsi antipiretik untuk kurangkan demam dan meredakan sakit-sakit badan.
Patch Tasneem Naturel

Kelebihan Patch Tasneem

  • Shortcut mudah dan selamat

Mengapa perlu menghabis masa yang lama menyapu pelbagai produk kalau boleh main lekat je?. Korang tahukan bayi berumur 2tahun tiada ubat makan untuk melegakan bahagian sistem pernafasan, jadi ini salah satu ikhtiar yang mudah dan cepat serta berkesan untuk membantu mengurangkan masalah.

  • Tak Berbau Kuat

Tak seperti koyok yang berbau terlalu herba dan keras, Tasneem Patchure tidak meruap sehingga satu bilik berbau busuk.

  • Tiada Kesan Gam

Tak meninggalkan kesan lekatan. Gam juga tidak terlalu kuat sehingga menyakitkan bayi ketika mencabutnya.

  • Bebas Toksin, Lulus FDA

Tasneem Patchure diyakini selamat untuk kegunaan bayi & kanak-kanak. Rumusannya adalah 100% dari herba semula jadi.

Patch Tasneem Naturel

atau link: https://drive.google.com/file/d/1J75yWqFmd5YzjuT8nUPR3uT7IJGe1UT5/view?fbclid=IwAR0JEmAARsTF0Ng2m4gyoVAhv26BlgdDx7fLW1xi_S8CFWGr-g0uIObhqQ8

Berita baik!!

Patchure 5000 pcs Untuk Diedarkan Secara Percuma

Sekarang Tasneem melancarkan satu kempen dengan pemberikan sebanyak 5000 patch secara percuma. Apa yang korang perlu lakukan dengan hanya daftar sahaja dan bertuah akan menerima Patch Tasneem Naturel dengan percuma.

Daftar sekarang ! Link 5000 patch percuma https://www.tasneemnaturel.com/patchure/

yanieyusuf.com

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*