Dimar Kombinasi Berkesan Untuk Kurangkan Berat Badan

Assalammualaikum w.b.t

Berat Badan Berlebihan? Target Kurus Dalam Masa Sebulan  | Tahun 2017 bakal menjelma dalam hampir 1 bulan je lagi. Azam tahun 2016 korang dah tercapai tak? hihi Azam Mrsyanie ada yang dah tercapai dan ada yang masih tengah usahakan untuk mencapai. Antaranya berat badan, fuh ini kalau tanya semua mesti azam kurangkan berat badan tak tertingal dari list hihi. Masih belum tercapai huhu.. Nasib baik ada Dimar kombinasi berkesan untuk kurangkan berat badan dengan mudah dan cepat. Nak target kurus dalam masa sebulan tak mustahil lah kan tapi bagi Mrsyanie dapat kurangkan sedikit pun kira tercapai lah azam tahun 2016 selagi belum masuk 2017. hihi

Dimar Kombinasi Berkesan Untuk Kurangkan Berat Badan
Dimar Kombinasi Berkesan Untuk Kurangkan Berat Badan

Dimar Kombinasi Berkesan Untuk Kurangkan Berat Badan

Dimar sebuah syarikat dimana pengasasnya adalah Puan Marziana telah mengeluarkan produk Gula-Gula Mince dan Gel Cool Rose (firming gel) yang memfokuskan pada membantu mengurangkan berat badan. Ianya melancarkan 2 produk bagi membantu dari dalaman dan luaran. Kombinasi yang sangat bagus dan mempercepatkan proses pembakaran lemak secara selamat.

Kombinasi Berkesan Untuk Kurangkan Berat Badan dari Dimar
Mince & Gel Cool Rose by Dimar

Gula-Gula Kurus Mince by Dimar

MINCE dalam bahasa france yang membawa maksud langsing atau dalam bahasa english nya adalah “slim”. Mince atau lebih dikenali dengan Gula-gula Kurus dihasilkan daripada bahan-bahan semulajadi iaitu semulajadi antaranya White Kidney Bean, Orange, Green Coffee Bean dan Pomegranate. Ianya berperisa Oren dan tidak perlu dibacuh atau dicampur kedalam air, hanya masukkan dalam mulut dikemam atau dihisap seperti korang makan gula-gula.

Gula-gula kurus Kurangkan Berat Badan
Gula-gula Kurus Mince

Diyakini Selamat

Mrsyanie sebenarnya takut dengan ubat kurus ni tapi yang ini lain dari yang lain. Ia dikenali juga dengan nama glemernya ”Gula-gula Kurus” merupakan produk yang diyakini selamat dan dijamin selamat serta telah diuji oleh Pusat Racun Negara. Tak ada lah Mrsyanie rasa ragu-ragu dengan prosuk keluaran Dimar, tambahan pula ianya mempunyai kombinai yang lengkap untuk luaran dan dalaman.

Antara Kelebihan Mince 
  • Membantu menyingkirkan lemak
  • Menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan
  • Menurunkan kolestrol
  • Menghalang pembentukan lemak
  • Mengawal berat badan
  • Dapat menghentikan penyerapan lemak
  • Meningkatkan metabolisme tubuh
  • Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga
  • Meningkatkan imunisasi tubuh
  • Mengawal selera makan
  • Membuang toksin dalam badan
See also  Kem Ramadan Yeo's 2016

Wah banyak kelebihannya kan jadi apa lagi korang dok belek produk lain. Sambar terus produk Mince untuk membantu mencapai target berat badan yang ideal korang. Selain sebagai agen pembakar/ penghapus lemak Mince juga membantu korang menjaga kestabilan gula dalam darah, sebagai agen awet muda, dan bertindak sebagai Anti Kanser.

Cara Pengambilan

  • Bagi yang berat badan kurang 80 kg : 1 tablet pagi dan 1 tablet petang
  • Berat badan lebih 80 kg : 2 tablet pagi dan 2 tablet petang

Mudah sangat korang boleh amalkan pengambilan 1 biji sebelum sarapan sebaiknya 30 minit sebelum tau dan waktu petang pula 1 biji juga sebelum 30 minit korang makan malam. Tapi diingatkan korang makan malam selewatnya jam 7.00 petang ye. hihi..

Gel Cool Rose (firming gel) by Dimar

Ini antara produk menjadi kegemaran Mrsyanie sebelum tidur, tapi kadang-kadang Mrsyanie gunakan selepas mandi waktu pagi. Lega sedikit perut dengan rasa sejuknya. Produk kombinasi bagi bahagian luaran dari Dimar iaitu Gel Cool Rose (firnimg gel).

Gel Cool Rose merupakan produk berbentuk gel yang bertindak menghapuskan lemak-lemak dari permukaan luar yang akan meresap kedalam. Ianya sesuai digunakan dibahagian yang sukar turung (bahagian pengumpulan lemak) seperti sekitar peha, pinggang, perut, pinggul serta lengan. Mrsyanie guna dengan hanya sapu secara membula dan urut secara perlahan-lahan bagi membantu penyerapan yang berkesan dibahagian yang telah disapu.

Gel Cool Rose Untuk kurus
Gel Cool Rose by Dimar
Kelebihan Gel Cool Rose
  • Membantu pembakaran lemak dari luaran
  • Menyejukkan kulit bila pakai dan TIDAK PANAS
  • Cepat meresap dari luar ke dalam
  • Tak berminyak dan tidak melekit
  • Berbau wangi dan selesa
  • Menghaluskan kulit dan melembutkan kulit
  • Mengurangkan selulit dan rekahan kulit

Memang sangat selesa bila gunakanya dan kalau korang pakai sebelum pergi kerja pun boleh tau. Sebab ianya berbau wangi, tidak berbau seperi minyak angin. Tak ada lah risau kawan tegur korang pakai minyak angin pagi-pagi. hihi.. Korang juga boleh gunakan sebelum bersenam atau ke gym kerana ia cepat bertindak dengan pergerakkan yang aktif.

See also  Kelebihan Eyeshadow Stick | Obsess Cosmetics
Gel Cool Rose dari Dimar Kombinasi Berkesan Untuk Kurangkan Berat Badan
Tidak Panas, Tidak Melekit, Tidak berminyak

 

Harga Produk Dimar

  • Gula-Gula Kurus Mince – RM80 (termasuk pos)
    *promosi: beli 2 – RM140 (free pos)
  • Gel CoolRose – RM60 (tidak termasuk pos)
    *promosi: beli 2 – RM120 (free pos) + free gift

Promosi Hebat dari Dimar

Promosi jualan berlangsng sehingga 10 Disember, dimana korang boleh dapatkan set produk dengn harga yang lebih jimat dan untung.

  • 2 Gula² Kurus Mince + 1 Gel CoolRose :RM190
    (Free pos+ Free Skipping + Free Tape + Free Kalendar 2017 )

Gabungan yang berkesan

Dimar kombinasi berkesan untuk kurangkan berat badan ini sangat bagus dan berkesan. Bukan sahaja membantu pembakaran lemak dari dalam sahaja malah ianya membantu dari dalam dan luar. Tak perlu pening nak pikir produk lain-lain, beli sahaja dari Dimar secara set. Dah dapat set lengkap dalam mengurangkan berat badan secara selamat dan berkesan.

 

Untuk maklumat lanjut:

Dimar Exclusive

Whatsapp: Taip  “warda” ke 011 29596740
Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*