Jualan Akhir Online Revolution Dari Lazada Malaysia

Assalammualaikum w.b.t

Tinggal 1 Hari Untuk Terima Box Misteri | Masih sempat ke nak dapatkan kotak misteri yang menjadi viral di laman sosial? Kotak apa lagi jika bukan kotak misteri dari Lazada yang diberi nama Parcel of Joy. Ianya sempena jualan mega besar-besaran secara atas talian dengan penyertaan lebih daripada 1000 jenama dan 55 000 peniaga tempatan serta syarikat bertaraf antarabangsa. Inilah masanya kalau korang nak shopping dengan penjimatan yang berganda. Jualan Akhir Online Revolution Dari Lazada Malaysia hanya tinggal 1 hari 21 jam 57 minit dan 41 saat sahaja lagi untuk tamat  Online Revolution dari Lazada Malaysia.

Jualan Akhir Online Revolution Dari Lazada Malaysia
Jualan Akhir Online Revolution Dari Lazada Malaysia

Jualan Akhir Online Revolution Dari Lazada Malaysia

Sebenarnya jualan mega Online Revolution dari Lazada telah berlangsung bermula pada 11 November 2016 sehingga 14 Disember 2016. Jualan Akhir Online Revolution Dari Lazada Malaysia selama 3 hari bermula 12 Disember hingga 14 Disember untuk korang shopping barang berjenama dengan harga yang sangat murah.

Lazada Online Revolution 2016
Lazada Online Revolution

Jualan “Online Revolution” dari Lazada ini telah dilaksanakan setiap tahaun bermula pada tahun 2012 dan tahun ini merupakan tahun ke 5 semenjak perlancarannya. Konsep tahun ini adalah “Jenama untuk Semua” (Brands for All) yang akan menandakan evolusi Lazada sebagai satu platform online terbesar untuk jenama-jenama kegemaran rakyat Malaysia.

Antara jenama terkenal yang turut menyertai acara “Online Revolution” iaitu Drypers, L’Oréal, Nestlé, Samsung dan jenama-jenama lain seperti Prodiet, Microsoft, ZTE, Goon, Bosch, Tesco, Mattel, Sports Direct, dan pelbagai lagi.

Parcel Of Joy Lazada

Kotak misteri ini yang menjadi viral di media sosial dan kini Mrsyanie pun turut dapat kotak pink bertulisan putih ini. Ada yang panggil Box of Joy dan ada yang kata Parcel of Joy, tak kisah janji ianya adalah dari Lazada dengan barangan yang sangat menarik.

See also  Santai Menikmati Hidangan di Owlery Cafe

Teruja Mrsyanie bila dapat Parcel Of Joy Lazada ini kerana bukan sahaja terkandung beberapa barangan malah terdapat juga beberapa produk makanan dan minuman yang menajdi keperluan asa kehidupan. Maknanya korang boleh beli produk keperluan secara online dan masih sempat lagi korang beli dengan harga yang murah serta berbaloi.

Mula buka je bungkusan pos laju tu, Mrsyanie keluarkan  1 kotak pink, portable hub TP-Link, beg Milo dan tumbler Lazada. Teruja dah waktu tu, apa lagi siap-siap kamera kita kasi rakam hihi.. Buka sahaja kotak pink tu ..wah ada macam-macam produk dalam satu kotak ni. Betul lah ayat di kotak pink tu ”Find Joy In Every parcel”. Yeah!!

Parcel Of Joy sempena Online Revolution
Parcel Of Joy Lazada 2016

Terima kasih Lazada kerana memudahkan rakyat Malaysia dengan pembelian secara online besar-besaran. Tambahan pula dengan diskaun sehingga 95 % tau. Apa lagi jom kita shopping dengan Lazada, aik tak tahu nak beli apa? Apa kata korang buka website Lazada dan lihat dulu. Pasti akan ada yang tertarik dihati kerana ia sangat berbaloi dan penjimatan yang berganda tau.

 

Untuk maklumat lanjut:

Website: Online Revolution Sale

 

 

 

Till Next Entry ye!!!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*