Premium Instant Photo Booth Malaysia | Kotak Lensa

Assalammualaikum w.b.t

Premium Instant Photo Booth Malaysia | Kotak Lensa | Bila sebut je instant photo mesti terbayang dan terpikir Kotak Lensa. Tidak dapat dinafikan lagi Kotak Lensa menyediakan perkhidmatan yang sangat tip top dan paling penting unlimited gambar. Mrsyanie dah rasai sendiri perkhidmatan Kotak Lensa sewaktu majlis Gathering Blogger 1stEFGathering yang berlangsung 19 Mac 2016 yang lepas.

Kotak Lensa Instant Photo Booth Malaysia


Kotak Lensa menyediakan perkhidmatan gambar segera yang sangat sesuai untuk pelbagai jenis majlis seperti perkahwinan, hari jadi, dan sebagainya untuk menangkap detik-detik kenangan yang indah bersama keluarga mahupun rakan pada hari majlis. Terima kasih Kotak Lensa menjadi penaja Gathering Blogger 1stEFGathering. Korang nak tahu Majlis Perkahwinan Atita Haris & Nas-T pun menggunakan perkhidmatan Kotak Lensa.
sumber gambar: http://www.azlindaalin.com/

Kotak Lensa juga menyediakan beberapa pakej mengikut jenis koleksi gambar. Antaranya Photo Strips, Photo 3Up, Photo Cube, dan Photo Full Custom. Perkhdimatan yang disediakan adalah unlimited gambar, ini paling best sebab korang boleh tangkap lah berapa keping pun dalam masa 4 jam. Bayangkan lah berapa ratus keping yang korang boleh dapat. Dan Kotak Lensa juga akan menyimpan setiap 1 salinan hardcopy untuk tuan rumah, jadi korang boleh tahu siapa yang sempat bergambar dengan Kotak Lensa tau.


sumber gambar : http://www.nazlee.com/

Wajah ceria kami dapat gambar untuk dibawa pulang dan menjadi kenangan terindah buat kami. Kotak Lensa juga menyediakan prop untuk kami bergambar, apa lagi bertambah ceria gambar kami tau. kotak Lensa menyediakan galeri kahs bagi setiap event yang menggunakan perkhidmatan Kotak Lensa. Korang boleh lihat sendiri dalam laman web Kotak Lensa diruang Featured Posts atau facebook Kotak Lensa. Ianya memudahkan untuk korang print out semula dengan saiz gambar yang korang nak atau boleh postkan dalam social media .

Promosi 2016 | Kotak Lensa :

Mrsyanie ada berita baik untuk korang tau, dengan menggunakan Code: EFGKBBA korang boelh dapat diskaun sebanyak RM200.00 tau sehingga hujung tahun 2016 ini. Wah untung sangat tau, RM200.00 boleh korang buat tambahan perkara lain bagi majlis korang nanti.


Untuk tempahan dan maklumat lanjut:

Kotak Lensa


Telephone (WhatsApp/SMS/Call): 
                   +6 019 900 1191 (Klang Valley) 
                   +6 012 579 7955 (Ipoh) 

Instagram : KotakLensa
Fcaebook: Kotak Lensa


#kotaklensa #instantphotobooth

Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

See also  BLINQ BEAUTY BAR | Sabun Lumpur Gunung Berapi

12 Comments

  1. Ntah berapa keping gambar dalam masa 2 jam berkidmat photobooth masa gathering.. puas rasa tapi kekok pada mulanya.. tak sanggup pulak pacl nak pakai props topi tanduk tu.. tp org lain nampak ok jer..haha
    Enjoy!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*