GRAND OPENING NELYZ COUTURE BOUTIQUE

Grand Opening Nelyz Couture Boutique | Sabtu lepas berlangsung Majlis Pembukaan Butik yang cukup terkenal iaitu Nelyz Couture Boutique. Butik yang menawarkan pelbagai jenis pakaian muslimah dan tudung yang mengikut trend terkini.

Grand Opening Nelyz Couture Boutique

Masih ingat tak Mrsyanie pernah postkan mengenai butik yang bakal dibuka di Kota Damansara? Ha sabtu lepas telah berlangsung Majlis Pembukaan Butik Nelyz Couture yang beroperasi di The Strand, Kota Damansara. Tahniah Puan Ellyn atas pembukaan butik yang sangat cantik dengan dekonya dan ofkos pakaian muslimah yang sangat trendy mengikut syariat.
 
 
 

 

Grand opening Nelyz Couture
 
 
 

Nelyz Couture Boutique

Di Nelyz Couture Boutique juga menjual sarung tangan yang sangat selesa dan waran yang sangat trendy. Bukan sahaja warna plain tapi ada juga yang berdesign (corak). Majlis pembukaan Nelyz Couture Boutique juga turut dihadiri oleh Artis Muslimah terkenal iaitu Nur Heliza Helmi dan para blogger.
Grand opening Nelyz Couture Boutique dirasmikan bersama artis terkenal iaitu Heliza Helmi yang menawarkan koleksi muslimah moden.Majlis dimulakan dengan ucapan dari Puan Ellyn dan diteruskan dengan Fahsion Show Butik Nelyz Couture.
 
Heliza bersama Butik owner iaitu Puan Ellyn

 

Muslim Fashion

Koleksi pakaian yang ditawarkan antara koleksi Jubah yang sesuai untuk para ibu dan muslimah kerana berkonsepkan penyusuan dan wuduk. Malah koleksi jubah yang diperkenalkan juga mempunyai ciri jubah moden dengan konsep yang masih mematuhi syariah.
 
Antara koleksi Jubah yang sesuai untuk para ibu dan muslimah kerana berkonsepkan penyusuan dan wuduk.
 
 
Grand opening Nelyz Couture
 
Grand opening Nelyz Couture
Sempat lagi Mrlaling ye bergambar dengan Heliza Helmi. Tak tengok dah wife dia  dah huhu. Juga bersama para Blogger yang turut hadir ke Majlis Pembukaan Butik Nelyz Couture.

 

  

Grand opening Nelyz Couture
Grand opening Nelyz Couture
Wanita tak sah kalu tak shopping kan kalau hadir ke Grand opening Nelyz Couture Boutique. Tengok senyum lebor Mrsyanie dapat shopping shawl instant bukan sehelai tapi sambar terus 2 helai tau. Selesa sangat dan paling best ada diskaun. wee…. Korang pun wajib dapatkan koleksi Nelyz Couture Boutique tau.
Untuk Sebarang Pertanyaan:
 
Location :
36-G, Jalan PJU 5/21,
The Strand Damansara, Kota Damansara
47810 Petaling Jaya, SEL
0149622600
 
Instagram: @nelyz_couture 
 
Facebook page: Nelyz Couture
 
Official Website: www.nelyzcouture.com
 
See also  Jalinkan Hubungan Kekeluargaan | Gathering Raya KBBA 2016

10 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Boat Noodle Publika - YanieYusuf

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*