Showing: 1 - 8 of 20 Articles

Buymall | Online Shopping Malaysia No.1 Trusted Taobao Expert

Assalamualaikum w.b.t Adakah anda pernah shopping di Taobao? | Membeli-belah di taobao telah menjadi trend terkini buat masyarakat seluruh dunia kerana hargaya murah lagi ada banyak faktor pilihan. Saya selalu beli barang kat Taobao, tapi shipping kosnya mahal! Mahal dari harga barangan yang saya beli! Lebih-lebih lagi, bila guna air shipping, lagi gila mahal! Tapi …

PG Mall Merchant Recruitment Incentive – Jana Pendapatan Tanpa Modal

Assalamualaikum w.b.t Nak Shopping? Jom Shopping Dekat PG Mall | Raya nak dekat, alhamdulillah walaupun kita bakal Raya dalam tempoh pergerakan kawalan (PKP) Tapi kita masih boleh beraya sakan tau. Raya kita mungkin akan berbeza dari Raya tahun sebelum ini dan akan diingati sampai bila-bila. Pasti ada hikmah yang telah ditetapkan oleh Allah SWT. Yang …

Instant Shawl By Miracle Caliph Exclusive Dengan 4 Style Mudah

Assalamualaikum w.b.t Memudahkan Tuntutan Agama | Salah satu tuntutan dalam agama buat kaum Hawa adalah menutup aurat, ianya termasuklah menutup rambut termasuk leher dan sekelilingnya. Dengan Instant Shawl By Miracle Caliph Exclusive tiada alasan dah kalau nak kata susah pakai tudung, tak sempat nak pakai tudung, atau tak reti nak pakai tudung kerana Instant Shawl By …

Carian Dalam Talian di Platform Shopee Meningkat Sebanyak 32% Sempena Perayaan Tahun Baharu Cina

Assalamualaikum w.b.t Platform Shopee Promosi Sempena Perayaan Tahun Baharu Cina | Antara banyak-banyak platform shopping online yang Mrsyanei selalu shopping adalah platform Shopee. Memang tak ketinggalan kalau nak cari sesuatu barang secara online wajib cari disini terlebih dahulu. Dulu memang takut nak shopping online tapi sekarang dah yakin dengan Shopee, bukan sahaja diorang jaga hak …

Exclusive Kuala Lumpur Modest Fashion Week 2016

Assalammualaikum w.b.t Teruja Fashion Week 2016 | Satu pengalaman yang sangat berharga bagi Mrsyanie bila diberi peluang untuk turut serta dalam satu program fashion show antarabangsa, iaitu program yang exclusive Kuala Lumpur Modest Fashion Week 2016. Ianya dibawa oleh Cosmoderm sebagai tajaan utama (silver) bersama-sama dengan tajaan antarabangsa yang lain. Teruja tau Mrsyanie nak tengok fashion …

Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA

Assalamualaikum w.b.t Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA |  Dengan ini PapaG lancarkan satu segmen Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA. Siapa nak angkat tangan hihi Mestilah ramai yang nak kan.. Mrsyanie semestinya tak ketinggalan untuk dapatkan shawl yang super best dan exclusive dari Papaglamz. Untuk pengatahuan semua baru-baru ini Papaglamz telah melancakan …

Mudah Bergaya Dengan Swarovski Hijab By Shiqeen Sattar

Assalammualaikum w.b.t Mudah Bergaya Dengan Swarovski Hijab By Shiqeen Sattar | Alhamdulillah telah masuk Ramadhan yang kedua, semoga akan lebih baik dari semalam. Ahad lepas Mrsyanie berkesempatan untuk ke SOGO, yelah kata ada sale kan. Pantang bila kata ada sale. Ramai rupanya yang berpusu-pusu ke SOGO dan sekitar untuk menyediakan persiapan hari Raya. Lebih baik selesaikan persiapan awal …

Qaseh Zamri Collection Pilihan Ramai di Hari Raya

Assalammualaikum w.b.t Qaseh Zamri Collection Pilihan Ramai di Hari Raya | Lagi bebearapa minggu sahaja kita bakal menyambut bulan Ramadhan yang penuh barakah. Korang dah habis ke ganti puasa? Mrsyanie ermm ada lagi berapa hari lagi ni, tengah pulun habiskan. Itu lah padah sendiri tak mahu ganti awal, kan dah jenuh. Jadi sama juga macam …