ICT SHAH ALAM

Assalamualaikum semua…

tengok lah si kecil tu semangat nya..ICT SHAH ALAM…

hye.malam ni mrs.yani dok sorg je..coz mr.laling kuar ngan kawan2. ada hal katanya..hehehe xpelah nasib cter kat tv ni best2..hehehe tenet pun ada..xda ar bosan sgt kalu dok sorg skrg…korang dah pi ICT Shah Alam x? hehehe awal2 dh tanyakan..sbb mrs.yanie dah pi..last week ngan family..sbb pakcik ada wat majlis ksyukuran sket alang2 tu my sister book lah hotel kat ngan umah dia..time jalan2 ngan family.. best sgt coz lama xjalan2… ni buat kali ke2 ke ICT Shah Alam.. yang mula2 pi ICT time tu baru je buka..masuk free lg time tu.. skrg masuk je dah kne bayar RM10.00. belum yang lain lagi kan…mrs.yani nak share sket mengenai ICT. mungkin ramai yang dah tahu kan..dan mesti ramai jugak yang dah pi sna. menarik bukan..dengan tempat ais nye..dlu kecil je.skrg dah besar tempatnye.bayaran agak mahal sket. tapi ok lah. rm30.00 seorang jika gunakan kad ahli ..sapa masuk sana kena guna kasut bertutup kalu tak, kompom beku dan xrasa lah deria kaki tu..sapa yang tak bawak jangan risau kat sana diorang ada sediakan just bayar jew..ehhehe RM10.00 sewa tapi kene deposit rm10.00. total dalam rm20.00. 🙂 

Taman tema Snowalk di I-City, Shah Alam telah pun dirasmikan pembukaannya pada Hari Krimas tahun lepas (25 Disember 2010). Ianya merupakan taman tema salji terbesar di Malaysia dan bernilai RM20 juta.tarikan utama bagi pengunjung adalah  Snowalk ialah perbagai reke bentuk yang dperbuat daripada ais dan salji dengan cahaya lampu berwarna-warni. di Snowalk juga terdapat beberapa games iaitu gelanggang luncur ais, gelongsor salji dan beberapa permainan kanak-kanak. sebelum masuk terdapat model2 dinosaur yang menarik dan menakutkan anak buah mrs.yani.. sapa lg si kecil riana ler..heheh mmg best nyakat dia..peluk kuat gler..akhirnya brani jugak..luar snow tu tdapat pelbagai jenis game kanak2…ermm pe lg si kecil tu..xbagi dah tbaring kat lantai..hehhe sweet sgt..Snowalk dibuka pada jam 10 pagi hingga 1 pagi untuk hari Isnin hingga jumaat, manakala pada jam 10 pagi hingga 2 pagi pada hari Sabtu, Ahad dan cuti umum. Taman tema ini sesuai untuk dikunjungi oleh semua golongan umur dan keluarga.
tgk gambar ler..senang mau cter..ehehhe
**sekeping dua gambar dulu ye. esok upload lagi :)**
See also  [Hotel Review] Tadom Hill Tempat Honeymoon Exclusive

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*