My Official Photo For Anniversary

Assalammualaikum sume!!! alhamdulillah photo dah siap..posto posto posto..mari mari yeahh!! tqvm Puan Beauty and hubby nye..sudi singgah tgmalim ni untuk hantar gambar..and thanks sangat coz kita dapat hadiah frame lagi dari korang…best … (^_^)… kami jumpakat Kedai Pua yik mun..ramai kata sedap tapi mrs.yanie xpasti sedap atau x coz mrs.yanie penah makan pun hehehe…diorg sediakan gambar dalam CD..siap ada gambar lagi kat cover depan CD..tu yang best tu..hehehe cantik sangat gambar nye… so pada sapa2 yang nk wedding, post wedding atau pe2 yang nk abadikan memori dalam gambar korang leh gi kat blog http://fizzyilham.blogspot.com/ atau  http://miszbeauty.blogspot.com/ untuk dapatka perkhidmatan key… promote sket ehheheh …jom kite nengok…

hadiah from fizzy and beauty …tqvm tau..yeahhh!! 🙂
See also  NIKON D90

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*