Showing: 1 - 8 of 9 Articles

Model Muslimah Terkini, Teruja!

Assalammualaikum w.b.t Wajah Di Conteng Ala-ala Model | Teruja bila dapat tahu akan ada sesi photoshoot, dapatlah wajah kita diconteng ala-ala model (dimakeupkan) dan bergaya penuh style depan lensa profesional Malaysia. Fuh mau tak teruja, memang dah lama teringin nak bergaya ala model pastu buat ala-ala cun depan kamera. hihi.. Macam tak percaya jew dapat join photoshoot, …

Wan Izhar Photographer | Tak Jemu Layan Kerenah Blogger

Assalammualaikum w.b.t Pengalaman Jurugambar Professional | Dulu Mrsyanie pernah juga digelar jurugambar wanita pada seketika dahulu, tapi dah pencen sebab tak terkejar nak buat kerja jurugambar. Bukan senang tau nak jadi jurugambar ni, melayan kerenah tu paling mencabar seorang jurugambar. hihi  Kalau bab lain memang tak ada masalah, cuma bab bekerjasama dengan manusia ni yang jenuh. …

Penuh Drama Photoshoot Pre Raya KBBA 2017

Assalammualaikum w.b.t Photoshoot Raya Kelab Blogger Ben Ashaari |  Sabtu lepas Mrsyanie bersama rakan Kelab Blogger Ben Ashaari adakan sesi photoshoot pre raya 2017. Sepanjang Mrsyanie berada dalam KBBA9, acara photoshoot adalah paling menarik. Yelah selain aktiviti hari keluarga, waktu photohoot lah kami dapat berjumpa ramai-ramai tau. Ini pun masih ada beberapa blogger yang tidak …

Nizar Faez Studio Berikan Perkhidmatan Terbaik

Assalammualaikum w.b.t Nizar Faez Studio Berikan Perkhidmatan Terbaik !! | Dulu Mrsyanie juga pernah menjadi seorang jurugambar tetapi dah pencen sebab kekangan masa. Dan Mrsyanie tahu bagaimana sesorang jurufoto yang terbaik dalam memberikan perkhdimatannya. Cewah macam juri pulak. Tapi bila dah ada pengalaman walaupun hanya secubit garam tapi ianya membantu Mrsyanie untuk belajar bagaimana seseorang …

Photoshoot Pre-Raya Bersama Mojo.Studio KL

Assalammualaikum w.b.t MOJO Studio | MOJOREEL Studio KL Photoshoot Pre-Raya Bersama Mojo.Studio |  Akhirnya Mrsyanie dapat merasai photoshoot di white studio. Siapa yang tak suka berphotoshoot kan. Lama dah Msryanie mengidam nak ambil gambar di studio, tambahan plak White Studio. Impian Mrsyanie tercapai di MOJO.Studio Kuala Lumpur. MOJOREEL Studio Terima kasih pihak MOJO. Studio KL kerana sudi taja …

My Official Photo For Anniversary

Assalammualaikum sume!!! alhamdulillah photo dah siap..posto posto posto..mari mari yeahh!! tqvm Puan Beauty and hubby nye..sudi singgah tgmalim ni untuk hantar gambar..and thanks sangat coz kita dapat hadiah frame lagi dari korang…best … (^_^)… kami jumpakat Kedai Pua yik mun..ramai kata sedap tapi mrs.yanie xpasti sedap atau x coz mrs.yanie penah makan pun hehehe…diorg sediakan …

raya pertama bergelar suami isteri 1432 /2011

selamat hari raya aidilfitri 1432. maaf zahir dan batin. selamat kembali bertugas buat rakan2 sume tmasuk lah diri sdir yg tpaksa bkerja hari nie..malas sgt tp kne jugak keje…huhhu ari ni kne cover lab mber..so keje keje keje… 🙂  tahun ni raya di Tg malim jew..ehhehe umh mertua pun dekat je..so raya 1st pagi kat …