Hot Spring Sg Kelah (Felda Residence Hot Spring)


Baru tak baru sangat lah..mrs.yanie and family mrs.yanie ke SG.KELAH, SUNGKAI..mandi air panas..best btul dapat brendam dalam air panas..hot hot hot gtu..yang best nye mak mrs.yanie pun join mandi..yelah selalu dia tak join kalu mandi kat water park..mmg best..suka sgt..yelah dapat lepaking ngan family ..sedap badan2 ni kne berendam ngan air panas..(suam2 kuku sbenarnye)…jom nak share gambar..Mohon maaf kebanyakkan gambar terpaksa Mrsyanie delete kerana kurang menutup aurat. Jadi Mrsyanie hanya postkan gambar yang berkaitan sahaja.

Hot Spring Sg Kelah terletak di Sungkai, Perak. Jika dari hingware Plus Utara-Selatan, exit Sungkai dan hanya 5 minit boleh sampai ke lokasi. Nak mudah keluar tol, belok kiri dari trafik light. Ada signboard yang dipaparkan. Tidak jauh dari tol tau. 


Berikut adalah harga tiket:


Dewasa : RM12
Kanak-kanak : RM10
Warga emas :  RM7
OKU : RM2


Di Hot Spring Sg Kelah juga menyediakan perkhidmatan sewa chalet jika korang hendak bermalam disini. Selain tu, bukan sahaja kolam air panas tetapi Hot Spring Sg Kelah juga menyediakan kolam mandi seperti Theme Park.

FOR MORE INFO:

http://www.j2kfm.com/felda-residence-hot-springs-sungai-klah-sungkai-perak/


FELDA RESIDENCE HOT SPRING HOTEL & SPA
FELDA SG KLAH,
SUNGKAI PERAK.
TEL :05-4388 801/803
FAX :05-4388 805
WWW.PLANTATIONRESORTS.COM

See also  Biar Mahal Janji Sedap Dan Banyak?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*