Ramai sekarang bercerita mengenai B.B Cream..ehhehe termasuk lah mrs.yanie..dok nk mencuba lah konon nye…tadi time rehat gi lah pekan kat Watsons tu..yelah jumaat kan rehatnye lama..mrendek ler gayanya..hehehe   niat sebenar nk beli bedak je pun.mrs.yani gunakan Pixy..kalu korang nak beli Pixy belilah kat Watsons ke..murah daripada kedai biasa..tu pendapat mrs.yanie ye..hehehe tapi Pixy nye bedak mmg soft..dah lama mrs.yanie guna..berbaloi…rajin ngan x je hehehe…
TWO AY CAKE REFILL < Tropical Beige>
tapi ternampak lah B.B Cream ni..menarik gak kelebihannya..mrs.yanie beli yang MAYBELLINE nye..test dulu cam ne..kalu ok leh go on..8-IN-1 Skin Transformer..katanya ada 8 minerals ingredients..menarik kan..heehhe tapi cam foundation..lebih kurang lah..ada beza lebih soft..ianya juga ada moisturizes + protects..kra oklah..nanti mrs.yanie try dulu key..leh cter len..tadi test pun ok rasa nye..lebih halus lah menutup pe yg ada kat kulit ni ehhehe..
jenis nie lah mrs.yanie beli..kang nak kuar nak try ehhehe 🙂

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *