Assalammualaikum w.b.t

Support Giveaway Kembali | Wah lama giler tak join giveaway tau, sejak zaman mula-mula berblog aktif sangat join giveaway. Dulu kalau join giveaway bukan semata-mata nak dapat hadiah tau tapi lebih kepada support kawan-kawan blogger. Daripada tak kenal, terus jadi kawan di alam maya. Dari zaman Ben Ashaari lagi, lepas tu baru lah aktif dengan aktiviti turun padang untuk join event bersama media.Kali ini Mamayanie nak support giveaway dari rakan blog Nasuha-itsmyessay. Wah giveaway dia senang sangat dan terubat lah jugak nak join giveaway macam zaman dulu-dulu waktu aktif dengan giveaway.

Digital Arts Giveaway

Anda suka sekiranya gambar anda dilukis dan menjadi digital? Tak tahu mana nak cari orang untuk lukis? Nah…jom order dengan cik Cuya kita. Harga serendah RM6 sahaja untuk seorang! Whatsapp ke www.wasap.my/60135800776  atau korang boleh join Digital Arts Giveaway by Blogger Nasuha-itsmyessay.

Digital Arts Giveaway by Blogger Nasuha-itsmyessay
Digital Arts Giveaway by Blogger Nasuha-itsmyessay

Untuk giveaway dari by Blogger Nasuha-itsmyessay, pemenang akan menerima hadiah tau. Nak tahu tak hadiah apa? Ha hadiahnya berupa lukisan Digital (Digital Drawing). Bukan hanya untuk seorang pemenang malah ada 3 orang pemenang yang bertuah memenangi hadiah tersebut. Pemenang akan dipilih melalui cabutan undi secara manual ya.

TEMPAT PERTAMA : 2 buah Digital Drawing
TEMPAT KEDUA & KETIGA: Sebuah digital drawing

Selain itu korang juga boleh follow blog ni  https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/  dan follow instagram @prelovebukubycuya , @artsbycuya , @ _suhxj  , dan  Subscribe Youtube La Dolce Ame.

Selamat mencuba!

Till Next Entry ye!!!

yanieyusuf.com

You may also like

3 Comments

  1. Hai!

    Terima kasih atas penyertaan!
    Sebelum tu nak confirmation, ada follow ke ketiga2 ig tu?
    Sebab saya cek takde nama ig awk…nanti komen kat blog saya ya.
    Thanks, all the best 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *