Kitsui Whitie Snow, Kejelitaan Kulit Bermula Dari Dalaman. Usus sihat kulit cantik !

Assalamualaikum w.b.t | Kejelitaan Kulit Bermula Dari Dalaman | Sesuai sangat tagline Kitsui Whitie Snow, Cantik semulajadi dan memberikan kejelitaan kulit bermula dari dalaman. Siapa yang tak nak cantik kan? Semua nak cantik tak kira wanita mahupun lelaki. Cantik ini lebih kepada subjektif tau, kulit wajah yang bersih juga adalah kategori cantik.

Sebab itu kalau nak kulit wajah yang bersih, cantik dan halus mestilah bermula dari dalaman. Dari dalaman lah ianya membantu agar kulit kita akan lebih menawan dan bersih. Tapi korang mesti ragu-ragu nak mencuba produk yang berasaskan minuman mahupun makanan kan?

Kitsui Whitie Snow Memberi Kejelitaan Kulit Bermula Dari Dalaman

Jangan risau, Mamayanie nak kongsikan dengan korang satu produk yang Mamayanie dah mencubanya. Yang penting ianya selamat dan dihasilkan dari bahan-bahan semulajadi tanpa bahan yang berbahaya (Bebas bahan-bahan berbahaya).

Kitsui Whitie Snow

Kenapa Mamayanie kata ianya selamat:

Kitsui Whitie Snow Memberi Kejelitaan Kulit Bermula Dari Dalaman

Yup ianya selamat dari bahan-bahan yang berbahaya tau. Kalau korang nak tahu Kitsui Whitie Snow ini mengandungi probiotic dan prebiotic jugak.

Apa itu probiotic dan prebiotic ?

Inginkan kulit yang cantik dan cerah? Pastikan usus korang bersih dan sihat dulu. Kitsui Whitie Snow ini mengandungi probiotic dan prebiotic seperti vitagen yang dapat mempercepatkan proses penghadaman makanan dan menyihatkan usus korang. Dimana ianya membantu menjadikan nutrisi lebih mudah diserap kedalam sistem badan.

Kitsui Whitie Snow Memberi Kejelitaan Kulit Bermula Dari Dalaman
Kitsui Whitie Snow Memberi Kejelitaan Kulit Bermula Dari Dalaman
Kitsui Whitie Snow Memberi Kejelitaan Kulit Bermula Dari Dalaman

Usus Sihat, Kulit Cantik

Masalah kulit akan berkurang sekiranya usus korang bersih dan sihat. Usus yang bersih pastinya akan membantu kulit korang lebih bersih, cantik dan sihat. Dimana ianya mengandungi 10 Billion CFUs bagi setiap sachet.

Selain itu bahan yang terkandung dalam Kitsui Whitie Snow seperti Vitamin B3 (NIACINAMIDE) dan VITAMIN C merupakan gabungan 2 nutrisi yang sangat hebat utk memastikan kulit menjadi lebih cerah, sihat & merupakan pencerah kulit yang selamat dan berkesan digunakan.

  • Bahan ramuannya diimport dari Korea DermaNia – Korea
  • No Artificial coloring
  • Less sugar
  • No Artificial Flavouring
See also  Mangkuk Ayam Betul!
Kitsui Whitie Snow Memberi Kejelitaan Kulit Bermula Dari Dalaman
Kelebihan Kitsui Whitie Snow
  • Menyihatkan Usus

Menjadikan proses penghadaman makanan lebih baik dan sistem penyerapan dalam badan menjadi lebih bagus.

  • Penyerapan Nutrisi Lebih Cekap

Meningkatkan Nutrisi badan seperti Vitamin C, Vitamin B3- Niacinamide, Vitamin B12 dan Vitamin D3 untuk kulit yang lebih sihat dan cantik.

  • Mencerahkan & Memudarkan

Memudarkan kulit bagi bekas luka dan mengurangkan masalah kulit seperti eczema, jerawat, kulit berminyak, pori membesar, kemerahan dan mencerahkan kulit kusam bagi seluruh wajah dan badan.

Mamayanie kongsikan jugak testimoni dari pengguna setia Kitsui Whitie Snow. Apa yang Mamayanie rasai bila amalkan seawal 7 hari dapat kesan yang baik. Kulit muka Mamayanie makin nampak bersih dan jerawat mengecut dengan baik.

Berita baik untuk korang, yeah !! ada diskaun untuk korang tau. Grab your KITSUI now at the pharmacist near you !

Discount Voucher Code + Free Gift:

Guna code ”KITSNOW” semasa checkout & nikmati 25% off (capped at RM2) di : Kitsui Official Shopee Mall Kitsui Whitie Snow Shopee Mall : KITSUI OFFICIAL SHOPEE MALL

Untuk maklumat lanjut:

KITSUI MALAYSIA

Kitsui Website : https://kitsui.com.my/

Kitsui Official Shopee Mall : https://shopee.com.my/kitsui.my.hq

Kitsui Official Instagram : https://instagram.com/kitsuimalaysia

TikTok : https://vt.tiktok.com/ZSJUoshPn/

Facebook : https://www.facebook.com/

Till Next Entry ye!!!

yanieyusuf.com

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*