Biotropics Men’s Formula Memberi Kecergasan Dalaman Lelaki – Ikhtiar Untuk Dapat Zuriat!

Biotropics Men's Formula Memberi Kecergasan Dalaman Lelaki

Assalamualaikum w.b.t | Kekuatan Dalaman Lelaki Penting – Biotropics Men’s Formula | Ini bukan cerita xxx tau tapi ini perkongsian Mamayanie mengenai salah satu ikhtiar untuk mendapatkan zuriat. Biasa kita dengar banyak sangat petua atau cara ikhtiar untuk mendapatkan zuriat tapi bagi usaha wanita sahaja. Perkongsian kali ini sebaliknya pulak, wajib baca sampai habis ye hihi.

Sebelum ini Mamayanie ada kongsikan satu entry bertajuk Perkongsian Petua Untuk Hamil, dalam entry ini Mamayanie nak kongsikan salah satu cara ikhtiar buat lelaki pulak.

Kenapa pentingnya kecergasan dalaman lelaki? Ini kerana secara mudahnya, kecergasan atau fitness bermaksud kondisi badan seseorang yang kuat dan sihat. Bila badan kuat dan sihat secara dalaman dan luaran, ianya membantu pasangan tersebut untuk mendapatkan zuriat.

Biotropics Men's
Biotropics Men’s Formula Memberi Kecergasan Dalaman Lelaki

Biotropics Men’s Formula merupakan produk yang membantu lelaki dari memberi kecergasan dalaman dan luaran kepada lelaki. Ianya berasakan gabungan dari 6 jenis herba semulajadi. Semua bahan yang terdapat dalam produk ini diformulasikan dengan teknologi Physta Tongkat Ali dan herba lain yang bagus untuk kesihatan seksual dan tenaga harian lelaki. 6 Ekstrak Herba utama :

Biotropics Men’s Formula

  • Tongkat ali – Meningkatkan stamina kelakian (Testosterone Booster)
  • Devil’s Thorn – Melancarkan peredaran darah dalam zakar
  • Horny Goat – Meningkatkan tahap libido
  • Maca Root – Tingkatkan kualiti air mani
  • Cordyceps – Memudahkan proses sintesis dalam badan
  • Ginseng – Memberi kecergasan dan menyegarkan badan
Biotropics Mens Formula Memberi Kecergasan Dalaman Lelaki

Ha ini paling penting Maca Root ada dalam produk ini, kerana ianya membantu lagi meningkatkan mutu kualiti air mani untuk proses mendapatkan zuriat, insya-Allah. Kita sama-sama ikhtiar dan selebihnya kita bertawakal dan memohon rezeki zuriat kepada Allah SWT.

See also  Kuih Onde Onde Gula Melaka Berlemak Versi YanieYusuf

Mamayanie lebih suka panggil ini jamu moden buat lelaki tau, sebab ianya bukan sahaja untuk kita ikhtiar mendapatkan zuriat malah ianya membantu memberi tenaga dan kesihatan dalaman lelaki jugak. Ensuami Mamayanie sendiri amalkan Biotropics Men’s Formula dan hampir 2 minggu dia amalkan tanpa culas setiap awal pagi.

Biotropics Men's Formula Memberi Kecergasan Dalaman Lelaki

Produk Men’s Formula juga telah mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan diiktiraf oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) . Ia juga merupakan satu-satunya pengeluar herba bertaraf klinikal di Asia Tenggara yang diluluskan oleh International Food & Drug Administration (USFDA) – badan berdaftar antarabangsa yang menilai keberkesanan produk-produk herba farmaseutikal.

Kesan Biotropics Men’s Formula

Apa yang Mamayanie dapat maklumbalas dari Ensuami, katanya ianya memberi tenaga extra. Bila dia buat kerja berat di pejabat tak terasa penat dan masih ada tenaga untuk bersukan (main Pingpong) petang tu lagi. Kalau korang nak tahu Ensuami Mamayanie kerjanya lebih kepada kerja-kerja luar tau. Memang memerlukan tenaga dan kudrat yang kuat.

Selain itu, ianya mengeluarkan peluh yang sihat tau. Peluh yang sihat adalah peluh yang keluar dari tubuh pada kadar yang sederhana apabila berada dalam suasana yang panas atau sedang melakukan aktiviti fizikal.

Kesan untuk hubungan intim jugak berbeza tau, nak cerita lebih tak boleh lah ye. Tapi korang boleh cuba sendiri lah ye bagi kaum lelaki. Bagi para isteri boleh belikan untuk suami ye kerana ianya membantu dalam proses mendapatkan zuriat dan juga perhubungan suami isteri yang lebih erat.

Biotropics Mens Formula Memberi Kecergasan Dalaman Lelaki

Korang juga boleh cuba amalkan set bersama nu-caffe Black. Mana nak beli? Mudah je sekarang korang boleh secara atas talian di website https://www.mens-formula.com/

See also  TOP Sumbang Pek Prihatin Untuk Menaikkan Semangat Petugas Kesihatan Barisan Hadapan dan Menggalakkan Vaksinasi Remaja

Untuk maklumat lanjut:

Website: https://www.biotropicsmalaysia.com/

Facebook: Biotropics Malaysia Berhad

Instagram: @biotropicsmalaysia

Till Next Entry ye!!!

yanieyusuf.com

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*