iREHAB Pusat Rawatan Susulan Strok Dan Fisioterapi

Assalamualaikum w.b.t

Rawatan Berterusan Membantu Pemulihan | Takut untuk ke hospital jalani rawatan untuk pemulihan kerana wabak Covid-19 masih berleluasa? Jangan disebabkan wabak ini korang tak teruskan jalani rawatan susulan tau. Mamayanie baru-baru ini diserangkan sakit pinggang yang teruk, sampai tak boleh bangun. Perlu ambil masa yang lama untuk bangun dan terpaksa ambil cuti kecemasan tau. Apa lagi ada yang kata perlu mengurat, mungin itu salah satu ikhtiar kita kan. Jadi Mamayanie panggil tukang urut yang mahir disini untuk mengurut, dia kata sakit pinggang Mamayanie memerlukan rawatan fisioterapi yang lebih pakar. Teruslah Mamayanie buat carian di ‘google’. Jumpa satu pusat rawatan yang pakar dan mempunyai testimoni yang memberangsangkan iaitu iREHAB Pusat Rawatan Susulan Strok Dan Fisioterapi.

iREHAB Pusat Rawatan Susulan

Mungkin ramai yang tak tahu bahawa di Malaysia ada satu pusat rawatan susulan yang mahir dan pakar dalam bidang ini. iREHAB bukan sahaja dikenali sebagai pusat rawatan fisioterapi malah ianya pusat rawatan susulan yang bagus untuk pesakit strok. Ianya juga merupakan pusat rawatan bagi physiotherapy, occupational therapy dan speech therapy.

iREHAB Pusat Rawatan Susulan Strok Dan Fisioterapi

Disebabkan pandemic ini, mungkin ramai menghadapi kesukaran untuk menghadiri rawatan suslan di hospital kerana semua hospital terutama hospital kerajaan perlu mengurangkan pesakit yang hadir untuk rawatan pada satu masa. iREHAB pusat rawatan susulan yang korang pergi untuk meneruskan rawatan korang secara berterusan mengikut waktu yang ditetapkan. Tidak perlu nak langkau masa (skip) atau tangguhkan rawatan korang.

Di iREHAB juga bagi pesakit strok juga boleh meneruskan sesi rawatan seperti yang di syorkan kerana rehabilitasi adalah keperluan rawatan terutamanya selepas diserang strok. Selain itu, ada pelbagai rawatan lain yang dijalankan disini seperti Lokomat Theraphy, Physiotheraphy, Occupational Theraphy, Speech Theraphy, 24 hour nursing care, transport service dan lain-lain. Malah disini juga mempunyai kakitangan yang mahir dan mempunyai alatan yang bersesuai seperti di hospital.

See also  Mencari Travel Agensi Bajet?
iREHAB Pusat Rawatan Susulan Strok Dan Fisioterapi

Jadi iREHAB prihatan atas kesukaran yang dihadapi ini, pihak iREHAB telah menawarkan dan melancarkan pakej rawatan dengan harga terendah untuk korang atau ahli keluarga korang yang ingin jalani rawatan susulan disini bagi penyembuhan. Apa yang perlu korang buat hanya perlu tunjukkan kad temujanji hospital korang atau ahli keluarga dengan tarikh hadiri atau perlu hadiri erus untuk mendapat harga diskaun ini. Hubungi iREHAB Pusat Rawatan Susulan Strok Dan Fisioterapi sekarang di 012-9061690 atau 017-9880324 untuk membuat temujanji.

Untuk maklumat lanjut:

Website : https://irehab.com.my/

Facebook : https://www.facebook.com/irehab.neurocare/

Instagram : https://instagram.com/irehab.neurocare

Till Next Entry ye!!!

yanieyusuf.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*