Assalamualaikum w.b.t

Khasiat Susu Kambing Buat Ibu Menyusu | Susu kambing memang mempunyai khasiat yang sangat baik bukan sahaja untuk yang nak mengandung malah ianya sesuai diamalkan sepanjang waktu. Macam Mamayanie kongsikan sebelum ini, pengambilan susu kambing adalah salah satu cara untuk dapatkan zuriat. Dari perancangan mengandung hingga kini Mamayanie masih amalkan susu kambing untuk penambahan susu badan pulak (milkbooster).

Cara Tambahkan Susu Badan Dengan Susu Kambing Lazz

Setiap ibu mengharapkan untuk memberikan susu badan kepada anaknya jika boleh sehingga umur 2tahun. Sama juga dengan Mamayanie, Mamayanie dapat berikan susu badan sepenuhnya pada Babayfh. Alhamdulillah rezeki Babyfh untuk dapatkan khasiat susu badan.

cara tambahkan susu badan dengan susu kambing lazz

Cara tambahkan susu badan dengan susu kambing Lazz merupakan pilihan terbaik buat Mamayanie dimana ianya membantu pengeluaran susu badan dengan baik dan banyak. Mamayanie memang selesa dan sesuai dengan susu kambing Lazz sejak perancangan mengandung lagi. Mamayanie amalkan sebelum mengandung, waktu mengandung dan selepas mengandung pun Mamayanie amalkan sebagai agen milkbooster.

Milkbooster Terbaik Buat Ibu Menyusu

Cara tambahkan susu badan dengan susu kambing lazz Mamayanie amalkan setiap hari dimana pengambilan pagi dan malam. Pada waktu pagi Mamayanie ambil susu kambing dengan campuran Kurma dan malam pula ambil secawan susu kambing Coklat. Malam Mamayanie jarang makan, jadi untuk berikan tenaga kembali sebab tu Mamayanie ambil perisa coklat pada waktu malam.

Susu kambing Lazzcafe pula kadang-kadang Mamayanie minum pada waktu tenghari. Sebab ianya disediakan dalam bentuk sachet, mudahkan untuk dibawa ke pejabat. Selain pengambilan susu kambing Lazz, lagi satu korang perlu banyak minum air kosong juga untuk membantu penambahan susu badan.

Susu Kambing Lazz Sesuai Untuk Seisi Keluarga

Susu kambing Lazz bukan sahaja sesuai untuk ibu tau malah ianya sesuai untu seluruh keluarga. Kakak Mamayanie dan anak-anaknya pun suka dengan susu kambing Lazz. Kakak Mamayanie ini pengemar coffee tau, jadi Mamayanie syorkan dia ambil susu kambing LazzCafe kerana dia sedang sarat mengandung. Dia dapat minum coffee dengan khasiat susu kambing pun dia dapat.

Penghantaran Terus Ke Rumah

Kebiasaannya Mamayanie beli di kedai jamu tau untuk dapatkan susu kambing Lazz tapi sekarang dah tak perlu bersusah payah untuk ke kedai. Haha Ini part paling best kerana penjimatan sangat. Sekarang korang boleh buat pembelian melalui online dengan Lazz Delivery. Dimana pihak Lazz akan COD atau membuat penghantaran melalui pengedar sah mereka.

Caranya korang hanya perlu buat pembelian secara online melalui website dibawah, dan pihak pengedar Lazz akan hubungi korang. Mereka akan COD terus kerumah korang tanpa cas tambahan.

Untuk maklumat lanjut:

Pembelian / COD : www.lazzdelivery.com

Facebook :lazz susu kambing hq

Instagram :@lazzsusukambinghq

Till Next Entry ye!!!

yanieyusuf.com

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *