Foundation Mousse Viral No.1 Malaysia

Assalammualaikum w.b.t

Hangpa Calit, Hangpa Gebu | Wow trademark nya hihi yang pasti mudah dan ringkas jew itu lah konsep yang diterapkan dalam setiap keluaran produk kecantikkan Le’sanda Cosmetic. Produk yang menjadi viral dan menaikkan nama syarikat adalah foundation viral no 1 Malaysia Lesanda Sweet Foundation. Mungkin ada yang kenal dan mungkin ada yang baru kenal. Tetapi siapa yang dah kenal pasti akan jatuh cinta dengan tekstur yang lembu dan gebu. Baru ini pun Mrsyanie ada buat contest Le’sanda bersama YanieYusuf, tahniah kepada pemenang!

Foundation Viral No 1 Malaysia Lesanda Sweet Foundation
Foundation Viral No 1 Malaysia Lesanda Sweet Foundation

Foundation Viral No 1 Malaysia Lesanda Sweet Foundation

Banyak je foundation yang berada dipasaran, fungsinya sama untuk keperluan makeup menutup cela-cela dan memberi kecantikkan diwajah si pemakai. Tetapi Sweet Foundation ini berbeza dari segi tekstur nya yang lebih mousse seperti whipping cream untuk buat kek tu. Memang sangat halus dan ringan. Mrsyanie dah gunakan secara konsisten Sweet Foundation selama hampir 7 bulan tau. Dan yang pasti wajah lebih lembut dan jarang untuk tumbuh jerawat tau.

Kandungan Le’sanda Sweet Foundation
🌸

Aloe vera
🌸
Vitamin C
🌸
Lavender oil
🌸green tea
🌸sher butter
🌸ekstrak timun
🌸biji bunga matahari

Kelebihan Le’sanda Sweet Foundation

✅ Foundation pertama mengandungi Vitamin C & Lavender oil
✅ Kandungan Ekstrak Aloevera untuk melembabkan wajah
✅ Mengurangkan kesan bengkak pada jerawat
✅ Kulit ternyata lembap, glowing dan sekata
✅ Beransur ansur merawat parut dan jeragat
✅ Membantutkan pertumbuhan jerawat
✅ Menghalus dan mencerahkan kulit
✅ Tahan peluh dan tidak melekit
✅ Tidak perlu pakai bedak lagi
✅ Meredakan kemerahan kulit
✅ Mampu mencerahkan kulit
✅ Bertahan sehingga 12 jam

See also  [Hotel Review] Pengalaman Bermalam Di Tadom Hill Resort Unik

Ramai wanita diluar sana yang dah menggunakan Le’sanda sweet foundation dan mempercayai produk ini. Bila produk buatan anak tempatan jew mesti yang ragu-ragu kan. Siap jadi macam pegawai penyiasat dan ada juga yang jadi macam ahli sains pelbagai soalan yang diajukan. Jangan risau produk Le’sanda semuanya mendapat kelulusan :

✔Skim Pensijilan Amalan Pengilangan Yang Baik (GMP),
✔Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM: NOT 170702633K)
✔BUATAN MALAYSIA
✔PRODUK BUMIPUTERA, ISLAM

Untuk pengetahuan semua Le’sanda Cosmetic bukan sahaja mengeluarkan produk foundation malah terdapat beberapa rangkaian produk lain seperti Lipmatte dan Magic Clear dari Le’sanda.

Paling Mrsyanie suka bila ianya sangat mudah untuk digunakan, betul dia punya trademark. Calit-calit dan gebu gebas wajah korang tau. Antara foundation yang paling cepat digunakan tau dan ianya sangat wangi. Kenapa wangi?? ada perfume?? TIDAK ADA pun perfume tetapi kandungan nya yang mempunyai lavender oil yang membentuk wangi pada sweet foundation ini.

Mrsyanie sebelum keluar atau setiap hari wajib pakai foundation viral no 1 Malaysia Lesanda Sweet Foundation ini kerana ianya mempunyai pelindung dari cahaya matahari. Mrsyanie akan jadikan ianya sebagai base untuk lebih licin dan makeup tahan lama. Makeup tak sampai pun 5 minit jadi tiada alasan tiada masa untuk wanita bermakeup. hihi

 

Untuk maklumat lanjut:

LE’SANDA SWEET FOUNDATION

Whatsapp: +60174140215

Facebook: Le’sanda #teamsweetyanie

Instagram: @lesandateamsweetyanie

 

 

Till Next Entry ye!!!
yanieyusuf.com

4 Comments

  1. Dan says salah seorang pemenangnya.. hehe. Shad dah try dah foundation ni, thanks k.yanie. Foundation ni best sangat. Very lightweight and texture dia best, bau pulak soft scent. Above my expectations.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*