Koreal Cosmetics Kecantikkan 8 dalam 1

Assalammualaikum w.b.t

Bukan 3 Dalam 1, Tetapi 8 Dalam 1 | Selalu kita dengar 3 dalam 1 tapi kali ini korang akan biasakan diri dengan ayat 8 dalam 1. Wah bukan calang-calang fungsi tau, ianya bukan hanya untuk kecantikkan makeup sahaja tetapi lebih banyak faedahnya. Bukan air segera je ada 3 dalam 1 tapi ini adalah produk kecantikkan yang bukan sahaja untuk keperluan makeup tetapi ianya mampu untuk memberi faedah merawat secara tidak langsung.

Koreal Cosmetics Smoothie Foundation Best
Koreal Cosmetics Smoothie Foundation Best

Koreal Cosmetics Smoothie Foundation Best

Dipasaran sekarang banyak betul keluaran pelbagai jenis alat makeup, terutamanya makeup foundation. Kekadang sampai tak tahu nak pilih yang mana, cuma kita kalau boleh nak yang terbaik dalam pemilihan alat maekup. Betul tak? Mrsyanie baru-baru ni diperkenalkan dengan satu produk foundation yang bukan sahaj berfaedah sebagai alat makeup malah ianya mempunyai kelebihan yang pelbagai.

Sejak dua-menjak ini Mrsyanie memang suka nak main makeup-makeup tau, yelah teruja beli berus makeup dengan pattern dan saiz yang pelbagai. Sayang lah kalau tak guna, tapi bila dah terjerebak tak puas rasanya tak makeup sebelum keluar. Jadinya Mrsyanie perlu memilih keperluan makeup yang bersesuaian dan tidak merosakkan kulit. Mrsyanie diperkenalkan dengan Koreal Cosmetics Smoothie Foundation. Koreal Cosmetics Smoothie Foundation best antara foundation yang berada dipasaran. Ianya menawarkan fungsi 8 dalam 1 yang selamat.

Koreal Cosmetics Kecantikkan 8 dalam 1

Koreal Cosmetics Smoothie Foundation best kerana diperkayakan dengan 8 bahan, yang berkonsep foundation 8in1. Apakah yang ada dalam foundation itu ye? Ok kenapa dikatakan 8dalam1 kerana ianya mengandungi pelbagai kelebihan yang bukan sahaja menjadi agen menutup kesan jerawat dan segala lekuk-lekuk diwajah tetapi ianya juga membantu merawat secara tidak langsung.

Kandungan yang terdapat pada produk :

Aqua, Ethylhexyl Methoxycin-namate, Dimethicone, Beeswax, Dimethicone, lauryl PEG/PPG-18/18 Methicone, Isononly Isononanoate, Titanium Dioxide, Malus Domestica Fruit Cell culture Extract , citrus Aurantium Dulcis ( Orange ) callus culture Extract, Rhododendron ferrugineum left cell culture Extract, collagen, ascorbic acid, iron oxides, sodium chloride, phenoxyethanol, tocopheryl acetate, D-Panthenol, 1,2-Hexanediol, Allantion , chlorphenesin , disodium EDTA.

Koreal Cosmetics Smoothie Foundation Best

Itu dia bahan yang digunakan banyak tau bukan apa memudahkan untuk korang yang mementingkan masa. Semua ada dalam Koreal Cosmetics Smoothie Foundation best ini, tak perlu nak beli produk secara asing-asing.

See also  Shopping Raya di Pusat Pakaian Hari-Hari Seluruh Malaysia Meriah!

Mesti korang pening nak tahu bahan apa yang ada dalam itu kan, semua guna nama saintif pulak tu. Oklah kita mudahkan supaya korang tahu kelebihan yang ada pada foundation ni.

Kelebihan Koreal Cosmetics mempunyai:
1. Vitamin C
2. Vitamin E
3. TRIPLE STEMCELL
4. Shining
5. SPF 35
6. Salmon collagen
7. Titanium Dioxide
8. Dimethicone

Selain itu Koreal Cosmetics Smoothie Foundation best nya adalah ianya tahan lama, tahan peluh, kurang berminyak, tak bercapuk dan walaupun ianya ”Full overage Foundations” tetapi selesa di pakai pada bila-bila masa kerana ianya ringan.

Jika penggunaan secara konsisten dan penjagaan kulit wajah yang betul, dalam masa 7 hari dah nampak kesan ia dapat mengurangkan bintik-bintik hitam dan buat kulit wajah nampak lebih glowing serta awek muda. Ini kerana ianya mengandungi triple stemcell dan pelbagai vitamin yang terkandung di dalamnya.

Hasil makeup menggunakan Koreal Cosmetics Foundation
Hasil makeup menggunakan Koreal Cosmetics Foundation
Harga pula tak mahal, serius memang mampu milik.  Harganya hanya RM87.00/pcs sahaja dengan produk yang berkualiti dan bagus untuk semua kulit. Mrsyanei ada berita baik untuk korang tau.
BERITA BAIK!!
  • Untuk pelanggan seramai 120 orang yang terawal sahaja akan menerima free gift yang bernilai RM75.00. Wow! Untung lah siapa yang beli boleh dapat hadiah lagi.
  • ✔ Baucer hadiah bernilai RM10x5 = RM5
See also  [Hotel Review] Bermalam Di Vivatel Kuala Lumpur
Smoothie Foundation 8 in 1 produk keluaran Koreal Cosmetics ini sangat lembut tekstur nya dan yang paling penting ia juga diiktiraf serta selamat digunakan dengan kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia di bawah kawalan KKM: (NOT170402257K).
Untuk maklumat lanjut:

Koreal Cosmetics

Hotline / WhatsApp : 0192565008

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*