Mudah Bergaya Dengan Swarovski Hijab By Shiqeen Sattar

Assalammualaikum w.b.t

Mudah Bergaya Dengan Swarovski Hijab By Shiqeen Sattar | Alhamdulillah telah masuk Ramadhan yang kedua, semoga akan lebih baik dari semalam. Ahad lepas Mrsyanie berkesempatan untuk ke SOGO, yelah kata ada sale kan. Pantang bila kata ada sale. Ramai rupanya yang berpusu-pusu ke SOGO dan sekitar untuk menyediakan persiapan hari Raya. Lebih baik selesaikan persiapan awal supaya tidak kelang kabut di hujung Ramadhan. Begitu juga dengan persediaan raya kaum Hawa. Banyak kena sediakan baju raya, tudung raya, kuih raya, duit raya dan sebagainya nak kena siapkan. Jadi Mrsyanie syorkan korang beli online je bab tudung raya ni, tak perlu bersesak semata-mata untuk dapatkan tudung raya, itu pun belum tentu dapat yang terbaik.

Pemilik Swarovski Hijab By Shiqeen Sattar
Bersama Pemilik Swarovski Hijab By Shiqeen Sattar

Swarovski Hijab By Shiqeen Sattar

Mrsyanie lebih selesa menggayakan tudung yang mudah pakai tetapi tetap boleh bergaya meletop dipagi Raya. Antara jenama pilihan Mrsyanie adalah Swarovski Hijab By Shiqeen Sattar. Sangat selesa dan sarung sahaja, yang penting ada Swarovski berkilau tau. Lip lap lip lap lah dipagi Raya nanti.

Swarovski Hijab
Swarovski Hijab By Shiqeen Sattar
Swarovski Hijab yanie yusuf
Swarovski Hijab By Shiqeen Sattar

Pelbagai jenis bentuk muka bolah menggayakan hijab Shiqeen Satar (SS) ni dan bagi yang pakai kaca mata macam Mrsyanie pun boleh kerana kedudukan awningnya yang tidak keras. Hijab SS ini ada saiz tau samada saiz kecil dan besar ikut kepada saiz yang sesuai untuk korang, yang Mrsyanie pakai tu saiz besar kalau tak silap saiz L. Mrsyanie tak nak kecil sangat dan besar sangat. Saiz L dah cukup terletak cantik bila sarung.

Swarovski Hijab plain By Shiqeen Sattar 1
Swarovski Hijab Plain By Shiqeen Sattar

New Collection Swarovski Hijab

Kini Shiqeen Sattar telah mengeluarkan koleksi terbaru sempena Raya iaitu Swarovski Printed Hijab. Dengan pelbagai jenis corak dan warna. Kualiti kain tetap bermutu dan sangat selesa. Menurut pemiliknya iaitu Shiqeen Sattar, ”Tak kenal maka tak cinta. 99% pembeli Swarovski Hijab by Shiqeen Sattar pasti akan repeat order tau! Hanya sarung 5 saat dah siap. Ketelitian jahitan amat kemas dan keaslian batu Swarovski menyerikan lagi hijab ini. Rekaan unik di bahagian dada memberikan impak moden dan bergaya. Sebab itu Swarovski Hijab menjadi pilihan para muslimah moden terutamanya yang bekerjaya. Yang paling penting tak perlu gosok.”.

See also  SAFI SHAYLA (Scalp Refresher)
13310620_1350721448277777_349794960580217652_n
Swarovski Printed Hijab
13310622_1350721614944427_8058567629696523539_n
Swarovski Printed Hijab
13332972_1350721511611104_6675862171405134553_n
Swarovski Printed Hijab
photo_2016-06-01_21-54-49
Swarovski Printed Hijab

c682475c7e754406a7fbb7dc275ce8cb

Blogger UmmiNani pun suka pakai Swarovski Hijab By Shiqeen Sattar. Memang mudah untuk dipakaikan paling best tak pelru nak iron sangat tambahan kalau travel. Fuh tak payah bawa iron ke sana sini penuhkan beg travel je kan. Awningnya pula tak mudah rosak sebab bukan keras macam instant yang lain tapi tetap boleh terbentuk dengan baik. Terima kasih SS kerana hasilkan tudung yang mudah untuk digayakan dan tak payah nak iron yeahh!!

Untuk maklumat lanjut dan pembelian :

No Tel: 010 – 404 1196

Website: http://shiqeensattar.com

Facebook: Swarovskihijab

Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*