YanieYusuf Bertukar Wajah

Assalammualaikum w.b.t

YanieYusuf Bertukar Wajah dari blogspot kepada wordpress

Kini Bertukar Lagi | Alhamdulillah Mrsyanie melangkah lagi setapak dengan bertukar enjin dalam penulisan blog. Mungkin bagi yang lain, Mrsyanie agak ketinggalan zaman sedikit tetapi tak apa masih ada ruang dan masa lagi untuk Mrsyanie bertukar.

wordpress
sumber gambar: google.com

Masih banyak yang Mrsyanie perlu pelajari dan WP ini adalah perkara baru bagi Mrsyanie untuk mempelajarinya. Alhamdulillah mendapat tunjuk ajar dari sifu Hafiz Rahim. Tak jemu menjawab soalan Mrsyanie tau walaupun dia sibuk dengan kerja. Tak sabar juga nak belajar secara face to face dengan Hafiz Rahim dan abg Sohoque yang juga merupakan sifu dalam wordpress. Sesiapa yang nak belajar pun boleh, pm diorang tau. Mana tahu boleh sekapal pulak dengan Mrsyanie hihi..

Harap korang terus beri sokongan pada blog Mrsyanie tau, walaupun bertukar wajah tapi harap ianya akan menjadi lebih baik untuk membantu korang mendapat info yang tak seberapa dari Mrsyanie.  Fuh banyak lagi kena edit kasi cantik hihi Tapi blog dulu cantik kew…hahaha..

Till Next Entry ye!!!
See also  Dapat Bungkusan Dari korea?

4 Comments

    • Yanie pun tak mahir sangat tapi WP lebih kepada blog yang menggunakan SEO yang tinggi. cewahh.. mohon pada yang lebih arif untuk terangkan hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*