Cabaran InstaBlog 7 Hari EFGKBBA: Selfie Paling Comel

Assalammualaikum w.b.t

Cabaran InstaBlog 7 Hari EFGKBBA:  Selfie Paling Comel | Hari ni bermula cabaran InstaBlog yang dianjurkan oleh EFGKBBA. Apakah itu? cabaran ini untuk semua yang mempunyai blog dan instagram. 

Cabaran InstaBlog 7 Hari EFGKBBA

Peranan cabaran ini? Cabaran ini bertujuan menarik lagi ramai pembaca blog melalui instagram, dimana kita semua tahu bahawa medan media sosial yang hot terkini adalah Instagram. Maka dengan itu kita dapat menarik lagi ramai pengguna instagram untuk melayari blog. Jom kita hasut cabaran ini. 


Cabaran pertama : Selfie Paling Comel 
Comelkah selfie Mrsyanie?? ermm jom leh tak kita wat selfie comel?? hihi 
Tara.. ini lah dia selfie paling comel yang Mrsyanie nak kongsikan dengan korang. Sebenarnya bukan lah gambar Mrsyanie yang paling comel tapi nak kongsikan dengan korang Biskut hadiah dari Mrlaling ni yang paling comel. Sayang pulak nak makan tapi habis jugak makan. Jadi gambar selfie ini lah menjadi kenangan hadiah yang paling comel Mrsyanie. Love u Sayang Mrlaling dan terima kasih menjadi suami yang cukup buat Mrsyanie.
Till Next Entry ye!!!
See also  Cabaran7Hari | EFGKBBA : Breakfast Wajib di Malaysia

17 Comments

  1. terbaca ayat "Jom kita hasut cabaran ni" di perenggan kedua.. terus tergelak.. hehehehehe.. nak hasut macam mana ekk Yanie… :p

    apapun biskut love-love tu memang comel and cute..!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*