Hatyai, Thailand Last Time

Ini tak adalah last sangat pun. just nak share kan gambar selepas kami jalan-jalan kepenatan.. Layan jom..

Ini kat satu tempat shopping gak..tapi maaf sangat mrsyanie lupa sangat nama tempatnye.. kalu ingat mrsyanie akan update kan ye..

Pulut Ayam yang sedap. Tak sah kalu datang Thailand ini tak makan Pulut Ayam dia. perg..sampai sekarang rasa nak lagi je makan pulut ayam ni. nyum nyum

Sempat gak lah pi manjakan kaki selepas penat berjalan sakan. 

Opps bukan kaki saya ye..hihih (^_^)

Geli punya pasal sampai tangan terus ke dahi tu..hihhi

See also  Percutian Keluarga Ke Theme Park Legoland Resort Malaysia

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*