Hatyai, Thailand- ICE DOME

Assalammualaikum w.b.t


Ice dome, Hatyai.. kalu tak pi tak sahkan..hihi yelah antara tempat yg femes kalu datang Hatyai ni. try lag google ice dome Hatyai ni..femes uolss… hihi.. so xmau ketinggalan lor..pi gak..hihih 

Ok pada yang belum baca entry yang lepas jom layan entry yang lepas  SINI

Harga tiket:
Dewasa 300bath-  RM30
Kanak-kanak 200bath- RM20
Free of charge : disable senoir 70 tahun 
Open Hour: 0900 am until 2000 pm
Dapatlah glove dan jaket.. kasut tak ada ye. kalu nak kena sewa so kami tak sewa pun. Cam rugi lak kan.. Ice dome banyak ukiran yang menarik. beza sket lah dari Malaysia. but sejuk dia yooo tak tahan. tapi abis gak lah bergamba. rugi ler kalu masuk terus keluar. Tapi cian mr.laling kne kuar awal. serius dia mmg tak tahan sejuk sangat. so tinggallah mrsyanie dengan Fatin mber yang join skali tu.. Yang lain semua tak tahan sejuk.

Sebenarnya banyak lagi gambar mrsyanie nak upload kan tapi takut uolss jemu lak tengok gambar mrsyanie je kna hihi.. so cam ne ada tertarik tak dengan Hatyai.. belum lagi?? ermm Tak pe kita tengok part lain plak..pasti menarik.. Jom kita terjah plak Gajah… awuuu..eh silap bunyi gajah cam ne tah..hihih layan jelah.. Chang Puak Camp.. Gajah im cominggg…
See also  Kuala Lumpur Pilihan Percutian Selepas PKP

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*