Hatai, Thailand Part 6 -Day 2

Assalammualaikum w.b.t
Kami meginap di Hotel Tune Hatyai. Memang best and selesa. Harga pun ada murah cuma tak lah sedekat sangat dengan town. tap jalan kaki pun boleh. dlm 10 minit sampai. kalu naik tut tut 3 minit sampai dah.. Hari ke 2 ni kami plan untuk naik tut tut untuk ke lokasi ygtelah di’spot’kan. Antaranya, Ice dom, Ikan duyung ye bukan dugong hihi..dan tempat lain yang menarik. Kami dapatkan tut tut depan hotel je. dah menunggu tu. So korang tanya lah mana yg murah ye. and berapa tempat yang boleh dapat pergi. Kami dapat dalam sorang RM20 untuk 4 lokasi. Ice dom, Ikan duyung, Tempat Gajah dan akuaria.. 

Ok pada yang belum baca entry yang lepas jom layan entry yang lepas  SINI

See also  [Hotel Review] Plaza Hotel Kuala Lumpur

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*