8-10 april 2011

alhamdulillah, selesai jugak progrm mgu lepas…jumaat malam family mizsyanie celebrt bestday abah..kat easy cafe, tgmalim..nice dan best sgt..happy birthday abah…sayang abah..ehhehe..
kek secret resepi~~Chocolate Indulgence 
happy birthday abah
time makan nyum nyum chiken chop
after makan blk umh bgambo plak..yang xda nyah and syima..nyah mmg xdtg tp syima kat dlm bilik..xsempt pgl heheheh

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

minggu lepas jugak alang a.k.a adik ipar miszyanie kawin..selamat pengantin baru alang…moga menjalankan khidupan yang penuh bermakna dengan pasangan..amin…dah lama sbenarnya mizsyanie tak tengok kenduri buat gotong royong…hehehe selalu guna katering kan..coz mizsyanie nye wedding pun guna katering…menu paling best pecal..sedap sangat hehehe… ramai jugak yang hadir..alhamdulillah…
yang paling menarik sekali, pelamin kami buat sendiri..1st time mizsyanie buat pelamin..yeahh menjadi jugak..leh lah buka kedai pengantin nnti hahahahah…tapi design dipilih oleh acu a.k.a adik ipar jugak yang bongsu…dan kami sama2 buat kan pelamin dan memberi idea bagi siapkan the pelamin…hihihik..thanks gak kat fatin a.k.a frens from upsi…dia gak dtg lewat malam sama2 myiapkan pelamin…bab panjat memanjat nie kne lah kmi serahkan pada laling coz dia satu2 nye hero dalam projek nie hehehe…tanpa laling jenuh gak nk buat heheh…nk panjat2 nie..serahkan pada hero…;-p 
kalu nk tau patut nya mizsyanie and laling ajdi pengapit, tapi last mint kami xdapat nk jalankan tugas tu yelah sapa lg nk myambut tetamu…tambahan plak laling abg yang sulong…anak no 2..so pgapit perempuan mizsyanie import lah kawan mizsyanie …coz dia dah mahir bab apit2 nie…thanks chana a.k.a pengapit perempuan pada hari kejadian..hihihik..last minit call jugak dia mintk tolong dia jdi pengapit…nasib bek dia boleh ganti kan mizsyanie…
lupa lak teman kami hari kjadian warna hitam..hehehe dapat lah bju baru dr laling…:-) tu yang penting….
See also  Ke Utara Bersama Keluarga

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*