TEMA PINK DI HARI RAYA AIDILFITRI

Assalammualaikum w.b.t

Apabila semua btukar  pink suasa menjadi happening…hehe sja nk gempak kan jew..gedikz nk bcter kat u ouls..raya thn ni tema family yanie pink color..bju raya kami tempah awal gler..b4  pose pun dah siap tau hehe..smangat nk sambut katakan..
Sebenarnya family kami beli kain awal coz kang lambt2 xda tukang jahit nk amik tempahan tau..kain beli kat nagoya alor star.. abis abah kne byr..cian abah..tp mekacih blanja kami yang tomey2 nie…sayang abah..anak abah ngan mak katakan..still bujang2 ni lah yg abis kan wit abah je..hehehe..mekacih mekacih..^_^ ….. kami beli satu kayu..sume sama jew…
raya 1st 2010  kat teratak abah mak di alor star kedah..last thn raya kat kedah huhu after this kami akan braya kat tg.malim…new house kami..yg btambah best nya dekat lah ngan yanie skrg..blk keje dapat lah nnti rasa masakkan mak slalu tau…trima kasih abah dan mak ye…kte jd org tg.malim lah plak hehehe..
keylah jom tgk pic…laaayyyaaaaannnnnnnnn (*^_^)
 ni lah ahli keluarga ku yg single..yg dah kawin sume blk belah mertua…
ni abah yanie…sayang sama abah..(^_^)
abah dan mak..happy couple, wife and happy parents…
nyah ngan mak..ngah gelak  coz kami berebut nak tgkap gamb ngan abah..;-p
akhirnya ikut gak turutan nk tgkap gambar…xda gaduh2 berebut..hehehe xgaduh pun sbenarnya…saja wat aksi gediks..ehhehe ;-p
yanie ngan abah no 2 …hehehe
ieja adik ku no 5 ngan abah..wat aksi manja lah tu huahuhahua
ajima ngan abah..ajima xabis2 nk wat muka comel..hahaha mmg comel adik yanie ni..sume comel2 tau..
ni adik bongsu a.k.a maksu a.k.a mok ehhehe ikin jgn mare..kang kne jual hehehe
my family
aksi mkn pas solat raya…
 dan yg ni lak..kekasih hati yanie..doakan k.A.m.I bahagia hingga akhir hayat dan cepat nek pelamin k…
~~~~c.u~~~
See also  Team Balik Kampung Beraya

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*