Showing: 1 - 8 of 10 Articles

Wan Izhar Photographer | Tak Jemu Layan Kerenah Blogger

Assalammualaikum w.b.t Pengalaman Jurugambar Professional | Dulu Mrsyanie pernah juga digelar jurugambar wanita pada seketika dahulu, tapi dah pencen sebab tak terkejar nak buat kerja jurugambar. Bukan senang tau nak jadi jurugambar ni, melayan kerenah tu paling mencabar seorang jurugambar. hihi  Kalau bab lain memang tak ada masalah, cuma bab bekerjasama dengan manusia ni yang jenuh. …

Penuh Drama Photoshoot Pre Raya KBBA 2017

Assalammualaikum w.b.t Photoshoot Raya Kelab Blogger Ben Ashaari |  Sabtu lepas Mrsyanie bersama rakan Kelab Blogger Ben Ashaari adakan sesi photoshoot pre raya 2017. Sepanjang Mrsyanie berada dalam KBBA9, acara photoshoot adalah paling menarik. Yelah selain aktiviti hari keluarga, waktu photohoot lah kami dapat berjumpa ramai-ramai tau. Ini pun masih ada beberapa blogger yang tidak …

Nizar Faez Studio Berikan Perkhidmatan Terbaik

Assalammualaikum w.b.t Nizar Faez Studio Berikan Perkhidmatan Terbaik !! | Dulu Mrsyanie juga pernah menjadi seorang jurugambar tetapi dah pencen sebab kekangan masa. Dan Mrsyanie tahu bagaimana sesorang jurufoto yang terbaik dalam memberikan perkhdimatannya. Cewah macam juri pulak. Tapi bila dah ada pengalaman walaupun hanya secubit garam tapi ianya membantu Mrsyanie untuk belajar bagaimana seseorang …

Kaio Studio Most Glam Fashion Videographer

Assalammualaikum w.b.t Kaio Studio Kaio Studio | Most Glam Fashion Videographer | Baru-baru ini Anwar Abdullah, pengasas Kaio Studio telah memenangi pertandingan Most Glam Fashion Videographer by Glam Magazine Malaysia dan melayakan Kaio Studio untuk tugasan video-video bersama Majalah Glam seperti behind the scene photoshoot dan lain-lain. TOP 5 Most Glam Fashion Videographer Anwar Abdullah , …