Zing+ Radian Pembersih Muka Filem Pertama

Assalamualaikum w.b.t

Teknologi Filem Digunakan | Bila sebut filem ini bukan untuk yang drama tu tau, filem yang Mrsyanie maksudkan adalah dari segi bentuk (kepingan). Mrsyanie diperkenalkan dengan satu produk pencuci muka yang menggunakan teknologi hingga menghasilkan pencuci muka berbentuk filem (Film). Ianya merupakan pencuci muka filem yang pertama Msryanie jumpa di Malaysia.

Zing+ Radian Filem Pembersih Muka Pertama Di Malaysia

Zing+ Radian Filem Pembersih Muka Pertama Di Malaysia

Mrsyanie terkejut pada mulanya dapat, kotaknya sangat cantik dan exclusive tau. Asalnya ingat macam bedak compact tapi bila buka rupanya ianya pencuci muka yang berbentuk kepingan. Dengan teknologi terkini ianya bukan sahaja menghasilkan pencuci muka dalam bentuk kepingan tetapi ianya juga telah menghasilkan pencuci muka konsep 3 dalam 1. Banyak produk sekarang yang kita lihat dipasaran dengan konsep 3 dalam 1 tetapi inilah salah satu keunikkan Zing+ Radian Filem Pembersih Muka Pertama Di Malaysia.

Zing+ Radian Filem 3 Dalam 1?

Zing+ Radian Filem merupakan pembersih muka yang dihasilkan bertindak balas dengan berkesan sebagai pencuci muka 3 dalam 1 disamping menjaga kelembapan, kesihatan kulit secara sempurna dan diselaraskan ke dalam bentuk filem yang inovatif. Ianya telah dihasilkan dengan teknologi pembersih muka (pencuci muka), penanggal solekan (makeup remover) dan formula penjagaan kulit.

Keunikkan Zing+ Radian Filem:

 • Pembersih muka 3-dalam-1
 • Menyegarkan dan menenangkan kulit
 • Disediakan dalam bentuk yang mudah dibawa ke mana-mana
 • Sesuai untuk semua jenis kulit

Zing+ Radian Filem pembersih muka pertama di Malaysia bukan sahaja mengeluarkan produk pencuci muka untuk wnaita, malah juga dikeluarkan untuk kaum lelaki. Dimana kotak hitam untuk lelaki dan kotak merah untuk wanita.

See also  Buymall | Online Shopping Malaysia No.1 Trusted Taobao Expert

Keajaiban daripada alam semulajadi, rasai perbezaannya:

 • Rumusan yang tidak memedihkan mata
 • Rumusan untuk kulit selembut bayi sesuai untuk semua peringkat umur
 • Solusi penjagaan kulit, semua dalam satu yang mudah dibawa ke mana-mana

Dirumus Dari 100% Bahan Alam Semulajadi

 • Royal Jelly tulen

Royal Jelly tulen yang dihasilkan dari madu lebah asli Australia. Kajian saintifik telah menunjukkan bahawa royal jelly dapat membantu dalam pembaharuan sel-sel kulit dan meningkatkan pengeluaran kolagen.

 • Aloe Barbadensis

Aloe Barbadensis tidak menyebabkan kerengsaan dan alahan kulit dan sesuai digunakan untuk semua jenis kulit . Ia juga anti-radang, anti mikroba, antioksidan, dan mampu melindungi kelembapan kulit .

 • Asid sitrik

Asid sitrik mempunyai kesan luar biasa dalam memperbaiki tekstur kulit. Selain itu, ia juga membantu menyingkirkan sel-sel kulit yang telah mati, mengurangkan pigmentasi dan melembutkan epidermis, agar kulit tampak lebih putih dan cerah.

 • Minyak pati mawar

Minyak pati mawar terkenal sebagai pelembab dan pemutih kulit yang dapat mengurangkan kedutan, jeragat, dan pigmentasi disamping memelihara keanjalan kulit.

 • Witch hazel plum

Witch hazel plum adalah pembersih dan toner muka dari alam yang tidak mengakibatkan kerengsaan kulit. Ia mampu menghasilkan kulit yang lembut, licin dan bersinar. Kandungan astringen semulajadi dalam witch hazel plum dapat mengurangkan bengkak dibahagian bawah mata, mengecilkan dan mengetatkan liang pori–pori, serta membasmi masalah jerawat .

sumber gambar: google.com

Kelebihan Zing+ Radian Filem:

 • Pembersih Muka Dalam 30 saat
 • Menutup liang pori yang besar kerana ia akan memerangkap sisa kosmetik dan kotoran
 • Membantu mengurangkan Pigmentasi kulit dan jeragat, terutamanya dibahagian bawah mata
 • Membantu mengawal kulit kering, kasar, berkedut dan alahan pada kulit wajah
 • Sesuai untuk mengurangkan jerawat dan bintik hitam
See also  Cantik Di Pagi Raya Bersama MBH Medispa

Kulit terasa segar dalam masa 30 saat, cara-cara penggunaan:

 1. Keluarkan 1 – 3 keping filem pembersih muka zing+ radian dengan perlahan. Pastikan tangan anda kering apabila mengeluarkan filem tersebut.
 2. Cairkan filem pembersih muka secara lembut dengan air selama 3 saat
 3. Sapukan buih yang terhasil ke seluruh wajah dengan gerakan membulat
 4. Bilas seluruh wajah dengan air suam atau bersihkan dengan kapas muka

Harga Zing+ Radian Filem:

Harga yang ditetapkan sangat berbaloi dengan kesan dan kuantiti serta kualiti yang dihasilkan. Lagi untuk bila kerajaan dah umumkan tiada gst lagi.

 • 1 Box Radian – 200 films : RM 199 (termasuk kos penghantaran)
 • 3 Box Radian – 600 films : RM 471 (termasuk kos penghantaran- semenanjung) +RM 25 postage to East Malaysia

1 box = 1+3 refill packs
1 pack = 50 films
1 box = 200 films

Mrsyanie sangat suka dengan Zing+ Radian Filem pembersih muka pertama di Malaysia dengan pembungkusan dan kelembutan sabunnya malah bahan yang digunakan adalah 100% dari bahan semulajadi. Tak perlu risau akan bahan yang boleh memudaratkan kulit wajah korang tau, tambahan Mrsyanie dalam keadaan mengandung memang perlu cari pencuci muka yang dari bahan semulajdi. Memang sangat sesuai untuk bawa kemana sahaja, boleh letak je dalam beg. Lagi satu tak perlu pikir takut terpicit ke sebab biasanya pencuci muka dalam bentuk cecair (liquid). Tapi yang ini dalam bentuk kepingan kering tau jadi apa tunggu lagi korang boleh dapatkan segera. Senang bawa travel nanti hihi

 

Untuk maklumat lanjut:

Zing+ Radian

CJ Winners         : 019-7503887
Adrisha Affendi  : 012-6821248

 

 

Till Next Entry ye!!!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*