[REVIEW KITSUI]: Generation 2 Collagen Mengembalikan Kecantikan

Assalamualaikum w.b.t

Kekalkan Kecantikan Secara Selamat | Ramai yang nak cantik tapi korang perlukan memilih produk yang terbaik dan selamat. Yelah siapa yang tak mahu cantik kan, Mrsyanie pun pantang dengar produk yang boleh mencantikkan diri terutamanya untuk kecantikan kulit. Bru-baru ini Mrsyanie diperkenlkan dengan produk KITSUI Stemcell Mixberries yang bagus untuk mengembalikan kecantikan secara semulajadi. Mrsyanie sendiri amalkan untuk mengurangkan lingkaran gelap bawah mata dan alhamdulillah berkesan untuk kulit Mrsyanie.

kecantikan semulajadi dengan Kitsui Generation 2 Collagen
kecantikan semulajadi dengan Kitsui Generation 2 Collagen

KITSUI Malaysia

Mrsyanie kongsikan dengan korang tentang jenama KITSUI dulu ye, kalau korang nak tahu KITSUI ini telah berada dipasaran sejak tahun 1996 yang telah menfokuskan kepada produk penjagaan kesihatan dan kecantikan. Kesemua produk KITSUI dihasilkan dari bahan-bahan semulajadi dan dijamin selamat kerana ianya tiada campuran bahan-bahan pengawet bahaya, bahan kimia dan perasa terlarang.

Selain produk Stemcell Mixberries dan Generation 2 Collagen, terdapat beberapa lagi rangkaian produk KITSUI, antaranya adalah:

  • Kitsui Puraria Buxz Up
  • Kitsui Korean White
  • Kitsui Whitening BB Drink
  • Kitsui Pimple Away

Kecantikan Semulajadi Dengan Kitsui Generation 2 Collagen

Kini Mrsyani mencuba pula produk KITSUI juga tetapi ianya lebih berfungsi untuk mengekalkan kecantikan secara semulajadi, iaitu KITSUI Generation 2 Collagen. Bila sebut pasal collagen jew, mesti ramai yang agak takut salah seorangnya adalah Mrsyanie sendiri kerana takut memberi kesan sampingan dimasa hadapan. Tapi dengan produk KITSUI Mrsyanie lebih yakin kerana ianya mendapat pengiktirafan Asia Pacific Super Health Brand dan testimoni dari pelanggan yang mengamalkannya menyakinkan.

Siapa yang boleh amalkan Generation 2 Collagen ni? Untuk kecantikan semulajadi dengan Kitsui Generation 2 Collagen semua wanita dan lelaki boleh amalkan terutamanya bagi yang mempunyai masalah kulit kusam, kulit kering, kedutan (garis halus), kuku jari tidak sihat dan masalah kedutan diperut. Tapi harus diingatkan bagi yang menyusukan anak, hamil, mempunyai alahan pada makanan laut (seafood) atau yang sedang mengambil ubat disyorkan untuk mendapat rujukan atau nasihat doktor terlebih dahulu.

See also  Menangis Tengok Keluaran Terbaru OPPO R9s

Kelebihan KITSUI Generation 2 Collagen

  • Merangsang pembentukan kolagen kulit
  • Mengembalikan ketegangan dan menjaga keanjalan pada otot kulit
  • Membentuk kehalusan serta kelembutan kulit
  • Mengatasi masalah stretch mark
  • Mengatasi masalah kulit berminyak
  • Mengatasi masalah tona kulit tidak sekata
  • Mengatasi masalah kedutan halus
  • Mengatasi masalah kulit kering
  • Menghilangkan parut jerawat
  • Tegang serta gebukan kulit wajah
  • Menambah tenaga ( mudah bangun pagi )
  • Melambatkan proses penuaan dan proses monopaus
  • Melembapkan kulit wajah
  • Membantu pertumbuhan sel baru
  • Mencantikkan rambut dan kuku

Mengekalkan kecantikan semulajadi dengan Kitsui Generation 2 Collagen, korang boleh lihat hasilnya seawal 7 hari dengan penggunaan yang konsisten dan cara yang betul tetapi ianya bergantung kepada individu itu sendiri. Ada 2 cara pengambilan yang disyorkan iaitu korang boleh amalkan minum Kitsui Generation 2 Collagen ni sebanyak 1 sachet sehari atau boleh amalkan minum secara berselang selang dengan hanya mengambil 1 sachet untuk 2 hari. Ianya bergantung kepada keserasian produk dengan korang tau.

Cara Penggunaan:

  • Bancuh 1 sachet Kitsui Generation 2 Collagen dalam air 150ml
  • Kacau hingga larut dalam air yang bersuhu biasa. Elakkan air yang panas.
  • Minum sebelum sarapan ataupun sebelum tidur
  • Untuk permulaan, boleh diamalkan 1 sachet sehari 

Harga pun tidak mahal sangat hanya RM 38.80 sahaja dan korang boleh beli dimana-mana cawangan Guardian, Watson dan Lazada pembelian secara online.

Berita Baik!

Khas untuk pelanggan setia dan bakal pelanggan KITSUI sedang jalankan satu promosi hebat untuk korang. KITSUI nak bagi 1 kotak PERCUMA pada korang tau dengan pembelian 6 kotak produk KITSUI di laman web KITSUI. Tak perlu nak susah payah keluar untuk ke kedai hihi, buat online jew sekarang. Apa lagi layari website KITSUI sekarang!

 

Untuk maklumat lanjut:

See also  Madeena Skincare by Helenz Signature Menyempurnakan Kejelitaanmu

KITSUI Malaysia

Website: Kitsui
Facebook: Kitsuimy
Instagram: Kitsuimalaysia 

 

Till Next Entry ye!!!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*