Jangan Terpedaya Dengan Produk Fake

Assalammualaikum w.b.t

Produk Fake Dibenteras |  Kini Lesanda Sweet Foundation packing baru beserta hologram dikeluarkan bagi membenteras produk tiruan yang kini semakin berleluasa. Bila produk bagus pasti ada sahaja yang cuba untuk membuat produk tiruan Mrsyanei pun tak paham ada yang sanggup makan hasil dari usaha orang lain. Tapi sekarang pihak HQ telah mengeluarkan produk dengan packaging yang lebih professional.

Lesanda Sweet Foundation Packing Baru Beserta Hologram
Lesanda Sweet Foundation Packing Baru Beserta Hologram

Lesanda Sweet Foundation Packing Baru Beserta Hologram

Lesanda Sweet Foundation merupakan keluaran syarikat Le’sanda Cosmetic yang berpusat di Alor Star Kedah. Packaging baru yang dikeluarkan oleh pihak Le’sanda lebih nampak cantik dan ianya disertakan code hologram. Dimana pihak pengguna boleh menyemak produk tersebut adalah tiruan atau original dari pihak Le’sanda.

Bagi Mrsyanei ianya satu inisiatif yang bagus untuk pihak Le’sanda menjaga kualiti produk, kebajikan pelanggan dan agent-agent yang berdaftar. Disamping itu ianya dapat mengawal dari berlaku permainan harga dalam pasaran.

*SWEETFOUNDATION BY LE’SANDA COSMETIC BERWAJAH BARU*

 

*BERMULA PADA 5 OGOS 2017*, PIHAK HQ DENGAN INI MENGUMUMKAN BAHAWA SWEETFOUNDATION TELAH DIBERI SENTUHAN BARU IAITU PACKAGING BARU BESERTA HOLOGRAM. TUJUAN PACKAGING BARU DIBUAT ADALAH DISEBABKAN PIHAK HQ TELAH MENGENAL PASTI TERDAPAT BARANG *FAKE* DI KEDAI-KEDAI JAMU DAN PEMBORONG-PEMBORONG KOSMETIK. PIHAK HQ TIDAK PERNAH ATAU SESEKALI MENJUAL/MEMBEKAL PRODUK LESANDA SWEET FOUNDATION KEPADA KEDAI JAMU ATAU PEMBORONG KOSMETIK!

 

JADI ADALAH PENTING UNTUK ANDA PASTIKAN BAHAWA ANDA MEMBELI YANG ORIGINAL DARI AGENT SAH LESANDA COSMETIC YANG MEMPUNYAI *NO ID @ FRAME LESANDA I AM MONEY MAGNET*

See also  Indonesian Food Festival

PIHAK HQ TELAH MENGUMPUL DAN MENUKAR PACKAGING LAMA KEPADA PACKAGING BARU DARI SETIAP AGENT SAH. MAKA DENGAN PENGUMUMAN RASMI INI MAKA PACKAGING LAMA YANG BERADA DI PASARAN DAN TERUTAMA DI *KEDAI-KEDAI JAMU* DAN *PEMBORONG* ADALAH *FAKE* @ *TIRUAN* DAN PIHAK HQ LESANDA COSMETIC TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP KESAN SAMPINGAN YANG BERLAKU JIKA PIHAK ANDA MEMBELI BARANG *FAKE*.

 

DAPATKAN YANG ORIGINAL DARI AGENT SAH LESANDA COSMETIC SAHAJA !!!

ANDA BOLEH RUJUK LINK INI UNTUK MEMASTIKAN BAHAWA PRODUK *LE SANDA SWEET FOUNDATION* ADALAH PRODUK ORIGINAL DARIPADA HQ. https://youtu.be/Z9k_3fhDXkw

SEKIAN

DATO’ IJAT IRZUARDEY

*CEO LE’SANDA COSMETIC*

Kini Lesanda Sweet Foundation dah diperbaharui formula. Ianya lebih berkualiti dan telah ditambahbaik dari segi kandungan yang digunakan. Yang pastinya harga masih sama iaitu RM28.00 sahaja. Kalau korang beli yang murah dikuatiri adalah barang tiruan sebab itu pihak HQ mengeluarkan produk yang beserta hologram.

BAHAN KANDUNGAN TERKINI

🌟MINYAK BIJI BUNGA MATAHARI
 Antioksidan
 Perlindungan kulit daripada sinaran UV
 Melambatkan proses penuaan
 Melembapkan kulit
 Meredakan iritasi kulit

🌟ALOE VERA
 Melembapkan kulit
 Menghilangkan garis2 halus dan kedutan
 Bertindak sebagai lapisan pelindung kulit dari sinaran matahari
 Menyejuk & melegakan kulit
 Meredakan kulit terbakar

🌟SHEA BUTTER
 Agen pelembap
 Antioksidan
 Mensekata tona kulit
 Memperbaharui sel2 kulit dan meningkatkan elastin

🌟GREEN TEA
 Melindungi lapisan kulit dari sinaran UV
 Menjaga kesihatan kulit
 Mencegah jerawat & mengatasi kulit berminyak
 Mengurangkan iritasi (kemerahan kulit)
 Melembap & mencegah kulit kering

🌟VITAMIN E
 Mencerahkan kulit
 Memudarkan parut & bintik2 hitam
 Melembapkan kulit
 Meredakan masalah sunburn yang tidak serius dengan cepat
 Mengurangkan kedutan

🌟EKSTRAK TIMUN
 Antioksidan
 Mengatasi iritasi kulit
 Mengawal minyak berlebihan
 Menyejukkan kulit
 Mengekalkan kekuatan dan kecergasan kulit

See also  Tips Turunkan Berat Badan di Bulan Ramadan

Bagaimana Nak Tahu Yang Original

Korang boleh lihat video diatas bagaimana untuk mengenalpasti produk original dan berdaftar dengan pihak HQ. Bagaimana korang boleh dapatkan produk yang original? Korang boleh dapatkan dari agent yang mempunyai nombor ID dan yang mempunyai gambar berframekan lambang Le’sanda warna pink. DAPATKAN HANYA PADA AGENT SAH LE’SANDA COSMETIC SAHAJA TAU !!!!

 

Untuk maklumat lanjut:

LE’SANDA SWEET FOUNDATION

Whatsapp: +60174140215

Facebook: Le’sanda #teamsweetyanie

Instagram: @lesandateamsweetyanie

 

 

Till Next Entry ye!!!
yanieyusuf.com

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*